Miimo HRM40E -robottileikkuri
899 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Miimo HRM40E -robottileikkuri


899 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Ota yhteyttä / Pyydä tarjousEsittely

Miimo HRM40E -robottiruohonleikkuri

Pienempi, älykkäämpi ja yksinkertaisempi käyttää.

Honda Miimo HRM40 on Hondan robottileikkuriperheen uusin älykäs tulokas joka on suunniteltu pienemmille pihoille. Uusi Map & Mow -toiminto kartoittaa pihasi muodon laskien samalla leikattavan alueen koon sekä ehdottaa sen perusteella leikkuuajat, jotta nurmikkosi pysyisi jatkuvasti hyvän näköisenä. Akun loppuessa kesken leikkaamisen, leikkuri palaa itsenäisesti latausasemaan ja jatkaa leikkaamista lautauksen jälkeen juuri siitä kohdasta mihin viimeeksi jäi. Tämä uusi robottileikkuri leikkaa siis järjestelmällisesti pihasi, aivan kuten itsekin leikkaisit.

Place & Mow -toiminto

Jos pihallesi on jäänyt leikkaamaton alue esimerkiksi aurinkotuolin alle, voit asettaa uuden Miimon leikattavan alueen eteen ja valita 2x2 m tai 3x3 m kokoisen leikkuutoiminnon. Miimo hoitaa loput. Uusi Miimo on ihanteellinen laite jokaiselle, joka haluaa kauniin vihreän ja huolitellun nurmikon. Tämä ilman käyttäjää itsenäisesti toimiva leikkuri pitää ruohon automaattisesti sopivan pituisena ja kauniin vihreänä koko leikkuukauden ajan.

Miimo tunnistaa nurmikolle asennetut rajalangat ja pysyy aina niiden sisäpuolella. Turvallisuuden takeena on kaksi nostotunnistinta, jotka kytkeytyvät toimintaan, mikäli Miimo nostetaan ilmaan.

Miimo HRM40E

Leikkuukorkeus
30-50 mm
Leikkuuleveys
190 mm
Melutaso
63 dB
Mitat
445 x 364 x 202 mm
Paino
8,0 kg
Akkukapasiteetti
18 V - 2,5 Ah
Akkutyyppi
Li-ion
Hakukaapelit
2
Latausaika
45 min
Leikkuuaika yhdellä latauksella
45 min
Leikkuukapasiteetti
29 m²/h
Nousukyky työskennellessä, astetta
15˚ (27 %)
Rajauslanka
125 m
Terän tyyppi (terien lukumäärä)
nivel, ympäripyörivä (3 kpl)
Työskentelyalueen suositeltu max. koko
400 m²
Sulje
Sulje