Esittely

U Pro – Pieni mutta pippurinen sähköskootteri

Niu-malliston on kevyin ja ketterin skootteri. Siinä on kaikki isommista Niu-malleista tutut tekniset ratkaisut kuten Boschin valmistama moottori, Panasonicin valmistama litium-akku ja skootterin seurantaan tarkoitettu mobiilisovellus.

  • Toimintasäde: 30–40 km
  • Latausaika: 7 tuntia
  • Jatkuva teho: 800 W
  • Maksiminopeus: 45 km/h

Katso tarkemmat tekniset tiedot alta. 

Kaupunkiin suunniteltu sähköskootteri

Niu U on kaupunkiin suunniteltu sähkömopo, jonka suunnittelussa on otettu huomioon urbaanin liikkumisen haasteet. Kapea sähköskootteri mahtuu kulkemaan kapeistakin väleistä ja sen pienet yksityiskohdat tekevät liikkumisesta helppoa ja nautittavaa. U Prossa on ensimmäisenä skootterinamme avaimeton käynnistys, jonka avulla voit avata skootterin lukituksen jopa 50 metrin päästä. Kun olet valmis lähtöön, painat vain avaimen Niu-logoa ja olet valmis suuntaamaan päivän seikkailuihisi. 

Riisuttua muotoilua

Joskus pienillä yksityiskohdilla on suurin merkitys. U Pron persoonallinen ulkonäkö on saatu aikaan luopumalla perinteisestä ajattelutavasta, jossa runko pitää piilottaa muovikatteiden alle. Teräsrunko saa rohkeasti näkyä ja se luo tälle "nakuskootterille" rouhean ilmeen. 

Näy ja tule nähdyksi

U Pro on varustettu päiväajovaloilla ja 360 asteen LED-valojärjestelmällä, jotka tekevät U Pro:sta näkyvän muille tielläliikkujille. Persoonallinen Halo-etuvalo on tehokas ja antaa toki sähköskootterille myös yksilöllisen ilmeensä. 

Varkailta suojattu

Niu U Pro on hyvin suojattu varkauksien ja ilkivallan varalta. Sähköskootteri on varustettu 6-suuntaisilla liikeantureilla ja GPS-paikantimella, jotka tunnistavat luvattoman liikuttelun ja käynnistysyritykset. Tämä varkaudenestojärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi (Niu App) myös, jos skootterisi vaikka kaatuu. Voit myös aktivoida moottorin lukituksen, jos skootteriasi siirretään luvattomasti. 

Mukaan matkalle?

Niu U Pro on kätevä, jos tarvitset ketterää kulkuvälinettä mukaasi matkalle. U Pro kulkee siististi pakettiauton tai asuntoauton kyydissä ilman riskiä bensa- tai öljysotkuista ja akku on helppo ladata tavallisesta pistokkeesta. U Pro painaa vain 58 kg ja on kevyt nostaa kyytiin. Täydellinen valinta siis vaikka liikkumavälineeksi leirintäalueelle. Toimintasäde riittää mukavasti päiväretkiin matkakohteesi ympäristössä. U Pro on rekisteröity yhdelle, mikäli tarvitset tilaa myös kyytiläiselle,  M+ -malli ovat oivallinen valinta. 


U Pro - sähköskootteri

Ajokorttiluokka
AM 120 (mopokortti)
Maksimiteho
1 500 W
Jatkuva teho
800 W
Vääntö
24 Nm
Huippunopeus
44 km/h
Toimintasäde
30-40 km
Akku
Panasonic/18650 - Lithium-akku, 21 Ah / 48 V
Latausaika, 100%
7 h
Paino
58 kg
Pituus
1 685 mm
Akseliväli
1 150
Istuinkorkeus
710 mm
Eturengas
65/95-12
Takarengas
65/95-12
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana
Etuvalot
LED Halo
Takavalo
Unibody
Moottori
Bosch
Sulje
Sulje