Akkukäyttöinen lehtipuhallin
209 €

Akkukäyttöinen lehtipuhallin


209 €

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Esittely

2016-Honda-Akkukäyttöinen-lehtipuhallin-004

Hondan hiljainen, kevyt ja tehokas puhallin puhaltaa ilmaa lähes 150 km tuntinopeudella. Voimaa riittää varmasti kaikkiin tilanteisiin. Täydellinen nurmikoiden, polkujen ja pihateiden nopeaan puhdistukseen. Markkinoiden tehokkain akku takaa myös pitkän käyttöajan.

Akku kiinni ja menoksi.

Akun kiinnittämien ja irrottaminen on helppoa eivätkä johdot haittaa menoa. Ei enää jatkuvaa pelkoa johdon katkeamisesta tai siitä että perässä seuraava johto tuhoaa herkät istutukset. Akkukäyttöisyys takaa esteettömän liikkumisen ja työn sujuvuuden.

Yksi akku sopii kaikkiin laitteisiin.

Johdottomuuden edut

Moderni akkutyöväline on täydellinen valinta useimpiin pihoihin. Perinteisiin polttomoottoreilla toimiviin laitteisiin verrattuna akkulaitteet tarjoavat monia käytännön etuja kuten:

Keveys

Suuren ja raskaan polttomoottorin ja polttoainesäiliön sijaan kannettavanasi on kevyt akku ja kompakti työkalu, joten työskentely pihalla on aiempaa selvästi kevyempää ja mukavampaa.

Hiljaisuus

Pienikin polttomoottori pitää isoa ääntä. Akusta voimansa saavat sähkömoottorit tuottavat saman tehon ja hyödyn huomattavasti pienemmillä desibelimäärillä.

Puhtaus  

Akkukäyttöiset sähkötyökalut ovat luonnollisesti myös luonnonystävän valintoja. Sähkömoottorit eivät tuota pakokaasuja eivätkä CO2-päästöjä.

Helppous

Jo pelkkä polttomoottorityökalun käynnistäminen saattaa viedä puhdin pois useimmalta kotipuutarhurilta. Akkukäyttöiset työkalut käynnistyvät puolestaan aina vain nappia painamalla. Ja ne myös pysyvät käynnissä olipa sää sitten kylmä tai kostea. Oma energia on mukava purkaa työhön, ei oikutteleviin koneisiin.

Kaksi eri laturivaihtoehtoa.

4.0 Ah 56 V Lithium-Ion akku

2.0 Ah 56 V Lithium-Ion akku

Akkukäyttöinen lehtipuhallin

Melutaso
82.0 dB(A)
Moottori
56 V harjaton DC
Paino
2.34 kg
Sulje
Sulje