Akkukäyttöinen pensasleikkuri
199 €

Akkukäyttöinen pensasleikkuri


199 €

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Esittely

2016-Honda-Akkukayttoinen-pensastrimmeri-003

Honda-pensasleikkurin laser-leikattu kaksitoiminen terä takaa tarkan ja tasaisen leikkuujäljen kaikissa tilanteissa. Oksat eivät repeydy vaan lopputulos on aina siisti. Pensasleikkuriamme käyttämällä pensaasi pysyvät kauniina ja elinvoimaisina.

Akku kiinni ja menoksi.

Akun kiinnittämien ja irrottaminen on helppoa eivätkä johdot haittaa menoa. Ei enää jatkuvaa pelkoa johdon katkeamisesta tai siitä että perässä seuraava johto tuhoaa herkät istutukset. Akkukäyttöisyys takaa esteettömän liikkumisen ja työn sujuvuuden.

Yksi akku sopii kaikkiin laitteisiin.

Johdottomuuden edut

Moderni akkutyöväline on täydellinen valinta useimpiin pihoihin. Perinteisiin polttomoottoreilla toimiviin laitteisiin verrattuna akkulaitteet tarjoavat monia käytännön etuja kuten:

Keveys

Suuren ja raskaan polttomoottorin ja polttoainesäiliön sijaan kannettavanasi on kevyt akku ja kompakti työkalu, joten työskentely pihalla on aiempaa selvästi kevyempää ja mukavampaa.

Hiljaisuus

Pienikin polttomoottori pitää isoa ääntä. Akusta voimansa saavat sähkömoottorit tuottavat saman tehon ja hyödyn huomattavasti pienemmillä desibelimäärillä.

Puhtaus  

Akkukäyttöiset sähkötyökalut ovat luonnollisesti myös luonnonystävän valintoja. Sähkömoottorit eivät tuota pakokaasuja eivätkä CO2-päästöjä.

Helppous

Jo pelkkä polttomoottorityökalun käynnistäminen saattaa viedä puhdin pois useimmalta kotipuutarhurilta. Akkukäyttöiset työkalut käynnistyvät puolestaan aina vain nappia painamalla. Ja ne myös pysyvät käynnissä olipa sää sitten kylmä tai kostea. Oma energia on mukava purkaa työhön, ei oikutteleviin koneisiin.

Kaksi eri laturivaihtoehtoa.

4.0 Ah 56 V Lithium-Ion akku

2.0 Ah 56 V Lithium-Ion akku

Akkukäyttöinen pensasleikkuri

Melutaso
83 dB(A)
Moottori
56 V DC
Paino
2.79 kg
Sulje
Sulje