Akkukäyttöinen siimaleikkuri
269 €

Akkukäyttöinen siimaleikkuri


269 €

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Esittely

Hondan tehokas, kevyt ja helppokäyttöinen nurmitrimmeri. Automaattinen siimansyöttö takaa keskeytyksettömän työn. Kevyt siimaleikkuri sopii mainiosti niin pihan viimeistelyyn ja teho myös ylikasvaneiden alueiden siistimiseen.

Akku kiinni ja menoksi.

Akun kiinnittämien ja irrottaminen on helppoa eivätkä johdot haittaa menoa. Ei enää jatkuvaa pelkoa johdon katkeamisesta tai siitä että perässä seuraava johto tuhoaa herkät istutukset. Akkukäyttöisyys takaa esteettömän liikkumisen ja työn sujuvuuden.

Yksi akku sopii kaikkiin laitteisiin.

Johdottomuuden edut

Moderni akkutyöväline on täydellinen valinta useimpiin pihoihin. Perinteisiin polttomoottoreilla toimiviin laitteisiin verrattuna akkulaitteet tarjoavat monia käytännön etuja kuten:

Keveys

Suuren ja raskaan polttomoottorin ja polttoainesäiliön sijaan kannettavanasi on kevyt akku ja kompakti työkalu, joten työskentely pihalla on aiempaa selvästi kevyempää ja mukavampaa.

Hiljaisuus

Pienikin polttomoottori pitää isoa ääntä. Akusta voimansa saavat sähkömoottorit tuottavat saman tehon ja hyödyn huomattavasti pienemmillä desibelimäärillä.

Puhtaus  

Akkukäyttöiset sähkötyökalut ovat luonnollisesti myös luonnonystävän valintoja. Sähkömoottorit eivät tuota pakokaasuja eivätkä CO2-päästöjä.

Helppous

Jo pelkkä polttomoottorityökalun käynnistäminen saattaa viedä puhdin pois useimmalta kotipuutarhurilta. Akkukäyttöiset työkalut käynnistyvät puolestaan aina vain nappia painamalla. Ja ne myös pysyvät käynnissä olipa sää sitten kylmä tai kostea. Oma energia on mukava purkaa työhön, ei oikutteleviin koneisiin.

Kaksi eri laturivaihtoehtoa.

4.0 Ah 56 V Lithium-Ion akku

2.0 Ah 56 V Lithium-Ion akku

Akkukäyttöinen siimaleikkuri

Melutaso
76 dB(A)
Moottori
56 V harjaton DC
Paino
3.04 kg
Moottori 56 V harjaton DC  
Yhteensopivat akut Honda 2.0 Ah & 4.0 Ah (myydään erikseen)   
Leikkuuleveys 380 mm Ø  
Leikkuunopeus 5800 rpm  
Nopeuden säätö Portaaton  
Siiman paksuus 2.4 mm  
Paino 3.04 kg  
Akku 2.0 Ah 4.3 kg
  4.0 Ah 5.24 kg
Melutaso 76 dB(A)   
Värinätaso Takakahva 1.011 m/s2
  Etukahva 1.242 m/s2
Toiminta-aika    
Vaihtelee olosuhteiden mukaan 2.0 Ah 28 min
  4.0 Ah 39 min
Sulje
Sulje