2021 RANGER 570 EFI EPS 4x4 Nordic Pro - T1b
18 190 €

2021 RANGER 570 EFI EPS 4x4 Nordic Pro - T1b


18 190 €

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Esittely

2020 Ranger Nordic Pro - 01

Tilavasti, mukavasti ja turvallisesti kaksipaikkainen! Hommat hoituu – satoi tai paistoi.

Ranger Nordic Pro on markkinoiden ensimmäinen mönkijä, jossa on tehdasasennettu lämmityslaite vakiovarusteena. Nordic Pro malli on erittäin nopeasti varusteltavissa ympärivuotiseen käyttööön pikakiinnitteisellä ja laadukkaalla Pro Fit hyttivarustuksella. Ranger Nordic Pro soveltuu erinomaisesti pohjoismaisille kesämökeille, maatiloille sekä harrastuksiin. Sen ajaminen on helppoa ja turvallista. Ranger 570 EPS  -mallissa on uusi vääntävä ja hiljainen ProStarTM DOHC-suoraruiskumoottori neliventtiiliteknikkalla. Ranger on vain n. 20 cm leveämpi kuin normaalit perusmönkijät, joten se kulkee sujuvasti samoilla maastojäljillä kuin tavalliset mallit. Rangerissa on automaattisen 100 % nelivedon lisäksi ainutlaatuinen TURF 1x4 -vetoalue, jolloin takatasauspyörästön lukitus kytkeytyy pois käytöstä. Tämän toiminnon ansioista kääntösäde pienenee, ohjaus kevenee, renkaiden kuluminen vähenee ja mönkijän jättämät jäljet pienenevät. Se on erittäin hyödyllinen toiminto ajettaessa asfaltilla, ruohokentillä ja arassa maastossa. Polaris IRS -erillisjousitus merkitsee käytännössä jämeriä ja mukavia ajo-ominaisuuksia. Kaikki pyörät pysyvät maastokontaktissa ja vedolla pahassakin maastossa, eikä epämiellyttävää keinuntaa synny . Nordic Pro -mallissa on lisäksi vakiovarusteena EBS moottorijarru, ADC alamäkijarru ja upeat aluvanteet. Väri Black Pearl -metallic. Saatavana traktorimallina T1b (Saa ajaa 60km/h alk. 15v / T-ajokortti tai B-ajokortti) 

Enemmän käyttöä, enemmän tekemistä ja saa ajaa myös tiellä!

Ota myös kaverisi kyytiin. Rangeriin mahtuu helposti ja turvallisesti kaksi henkilöä. Kyytiin on helppo nousta, ja siitä on helppo myös poistua. Rangereissa on hyväksytyt turvakaaret sekä turvavyöt ja -verkot molemmille matkaajille. Tilavalle kippilavalle voi lastata jopa 227 kg tavaraa. Rangerin voi myös varustaa ympärivuotiseen käyttöön asentamalla siihen esim. katon, tuulilasin tai jopa kokonaisen hytin. Lämmityslaite on asennettu jo tehtaalla vakiovarusteena. Ota perhe mukaan ja tule koeajolle, huomaat kuinka Ranger sopii mainiosti yhteisille marjastus-, kalastus- tai metsästysretkille. Sillä myös kuljetat helposti esim. puutarhan tarvikkeet ja teet lumityöt laulellen. Ja nuorison koulu- ja harrastusmatkatkin sujuvat huoletta, sillä ajamiseen tarvitset vain T-ajokortin (15 v). Ranger -traktorimönkijän vakuutus on edullinen, sitä ei tarvitse katsastaa, ja siitä voi yrityskäytössä saada veroetuja

AUTOMAATTINEN 100 % NELIVETO JA LISÄKSI 1x4 TURF -TASAUSPYÖRÄSTÖ

Automaattinen 100 % neliveto ja 1x4 Turf -veto. Polariksen nopeasti ja automaattisesti toimiva nelivetojärjestelmä on markkinoiden paras. Sen lisäksi ACE-malleissa on sähköisesti kytkettävä TURF 1x4 -vetomahdollisuus, jonka ansiosta ajoneuvon kääntösäde pienempi ja arkoja maapintoja säästävä. Turf 1x4 -veto vähentää myös selvästi renkaiden sortoa ja näin niiden kulumista.

2015 - Testivoitto jälleen - 4x4 / Turf

EPS-ohjaustehostin.

Sähkötoiminen ohjaustehostin toimii tehokkaimmin juuri silloin, kun sitä tarvitaan - hitaassa vauhdissa, äärimmilleen lastattuna ja telasarjalla varustettuna. Tehostus vähenee automaattisesti elektronisen ohjauksen avulla, kun tehostuksen tarve laskee kuten nopeammassa vauhdissa. Näin optimaaliset ajo-ominaisuudet säilyvät joka tilanteessa. EPS-malleissa on lisäksi ANTI KICKBACK -toiminto, jolloin maaston epätasaisuudet eivät siirry iskuina ohjaustangolle.

2014 - EPS-ohjaustehostinlogo

Saatavana lisävarusteena hytti:

  • sis. laadukkaan Lock&Ride Pro Fit hytin ja etulasin pyyhkijän pissapojalla
  • Pakettihinta hytillä: 20 490€ (sh 24382€) Etusi 3892€

2021 RANGER 570 EFI EPS 4x4 Nordic Pro - T3b

Moottori
1-sylinterinen, 4-tahtinen DOHC
Jäähdytysjärjestelmä
nestejäähdytys
Polttoainejärjestelmä
EFI
Sylinterimitat
567 cm3
Voimansiirto
autom. PVT-variaattori, aut. 100% neliveto, Turf 1x4
Sytytysjärjestelmä
Bosch ECM
Käynnistys
sähkö
Mittaristo
vakio
Vaihteisto
Hidas ja nopea eteen, vapaa, peruutus ja parkki
Pituus (mm)
2740
Leveys (mm)
1470
Korkeus (mm)
1850
Akseliväli
1854
Väri
Black Pearl
Maavara
254
Polttoainesäiliö
34,1
Renkaat, edessä
25x8-12
Renkaat, takana
25x11-12
Jarrut, edessä
jalkapolkimella toimivat hydrauliset levyjarrut
Jarrut, takana
jalkapolkimella toimivat hydrauliset levyjarrut
Etujousitus
Mac Pherson
Takajousitus
A-tukivarret
Joustovara edessä
229mm
Joustovara takana
254mm
Latausjärjestelmän teho
560w
Vetokyky koukulla
680
Paino ajokunnossa
516
Kuormauskyky edessä
ei
Kuormauskyky takana
227
Istuinpaikat
2
Valot
vakio
Ohjaus
EPS- ohjaustehostin, pikasäädettävä ohjauspyörän korkeus
Virranulosotto
vakio
Muu varustelu
EBS moottorijarru, ADC -alamäkijarru, aluvanteet, tehdasasennettu lämmityslaite
Vuosimalli alkaen
2021
Vuosimalli asti
2021
Sulje
Sulje