Moottorikelkat

2019 - Family

Moottorikelkka, joka tunnetaan myös nimellä lumiskootteri on moottoroitu ajoneuvo, joka on suunniteltu talvimatkailuun ja lumella liikkumiseen. Moottorikelkka ei vaadi sinällään tietä tai polkua, mutta suurimmaksi osaksi moottorikelkkailua harrastetaan sille erikseen määrätyillä reiteillä ja poluilla. Suomessa voi harrastaa moottorikelkkailua moottorikelkkailureiteillä sekä kuntien ja Metsähallituksen ylläpitämillä moottorikelkkaurilla. Kelkkailureitistöä on yhteensä lähes 20 000 km, josta noin 5 000 km on Metsähallituksen kelkkauria. 

2019 - Titan - tukit

Moottorikelkkoja tehdään kattavasti lapsille, nuorille, perheille, vaativille harrastajille, hyötykäyttöön sekä puhtaasti kilpailukäyttöön. Pohjoisessa Suomessa moottorikelkka on ainut työkone jolla päästään raskaiden kuormien kanssa sinne mihin ei välttämättä mene ollenkaan tieverkostoa tai on muuten syvä lumikerros.  

2019 - Titan Adventure

Moottorikelkkaa saa ajaa Suomessa 15 vuotta täyttänyt henkilö. Virallisten reittien ulkopuolella tarvitaan maanomistajan tai moottorikelkkauran ylläpitäjän lupa.  

2021 Polaris-mallisto

Katso kaikki (30)

2019 Polaris-mallisto

Katso kaikki (34)

2018 Polaris-mallisto

Katso kaikki (28)

Sulje
Sulje