2021 800 Titan SP
14 990 €

2021 800 Titan SP


14 990 €

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Esittely

Titan SP 2

AXYS-RUNKO

TITAN®: n AXYS®-runko sijoittaa kuljettajan Rider Balanced® -ajoasentoon kaikissa ajotilanteissa - yksin ajettaessa, matkustataja kanssa, tarvikkeiden kanssa ja reen vedossa. Tämä tarjoaa vertaansa vailla olevia ajo-ominaisuuksia ja ketteryyttä reittillä ja syvässä lumessa. Screen reader support enabled. TITAN®: n AXYS®-runko sijoittaa kuljettajan Rider Balanced® -ajoasentoon kaikissa ajotilanteissa - yksin ajettaessa, matkustataja kanssa, tarvikkeiden kanssa ja reen vedossa. Tämä tarjoaa vertaansa vailla olevia ajo-ominaisuuksia ja ketteryyttä reittillä ja syvässä lumessa.

Titan SP 3

TITAN® POWDERTRAC® -ASTINLAUDAT

PowderTrac®-astinlaudoissa on optimaalinen muotoilu, joka takaa maksimaalisen lumen poistumisen säilyttäen äärimmäisen lujan rakenteen. Laajat aukot minimoivat lumen ja jään muodostumisen. Astinlaudat on suunniteltu tarjoamaan mukavaa ergonomiaa sekä istuultaan että seisaaltaan ajoon.

Titan SP 4

TITAN® -JARRUT

Integroitu

Titan SP 5

RIPSAW -TELAMATTO: 51 X 394 X 3,5CM

Kestävä Ripsaw-telamatto tarjoaa erinomaisen etenevyyden ja aggressiivisen vetovoiman. Vahvat ja jäykät telaharjat eivät taitu, kuten jotkut pehmeämmät telaharjat.

Titan SP 6

GRIPPER-SUKSET

Suositut Gripper-sukset tarjoavat erinomaisen etenevyyden sekä pakatulla lumella että umpilumen ajossa ja vertaansa vailla olevan ohjauksen.

Titan SP 7

TITAN® TELASTO TAITTOPERÄLLÄ

Telasto taittoperällä tarjoaa erinomaisen ajonautinnon ja -ominaisuudet kaikissa olosuhteissa sekä reitillä että syvässä lumessa. Matkanteko on tasaisesta pahemmassakin patikossa. Telaston geometria on optimoitu myös reen vetton. Lisäksi ei tarvita säätöjä, kun raskas matkavarustus on kyydissä.

Titan SP 8

POLARIS® IFP ISKUNVAIMENNUS

Polariksen välimännälliset (IFP) iskunvaimentajat ovat kestäviä ja tehokkaita. Ne ovat luotettavia kaikissa olosuhteissa, ja ne tarjoavat myös mukavat ajo-ominaisuudet.

2021 800 Titan SP

Moottori
800 Cleanfire®, 2-T
Sylinteritilavuus
795
Jäähdytys
Nestejäähdytteinen
Polttoainejärjestelmä
Cleanfire® Injection
Polttoainetilavuus
53 l
Käynnistys
Sähköstartti
Voimansiirto
H-L-N-R Transmission
Peruutus
H-L-N-R
Telamaton mitat
20 x 155 x 1.8 Cobra
Ohjaus / sukset
One Piece Handlebar w/ Mtn Hoop / Gripper
Jarrut
Titan Hydraulic
Jousitus edessä / joustomatka
AXYS® Front Suspension / 236
Iskunvaimennus edessä
Polaris IFP
Raideväli
99.1 - 101.6 - 104.1
Jousitus takana / joustomatka
419
Iskunvaimennus takana
Polaris IFP
Mitat ( p x l x k)
3280 x 1220 x 1370
Kuivapaino
274
Istuin
AXYS Comfort Seat
Kahva- ja peukalonlämmitin
Vakio - Säädettävä
Mittaristo
Digital
Sulje
Sulje