Esittely

Kaikki mitä tarvitset. Kaikki mitä haluat. Vuoden 2018 Indian® Chief® on kaikkea sitä mitä Indian on ikinä ollut ja tulisi olla. Veistosmaisen kaunis, voimakas cruiseri, rakennettu täydellisellä Indianin tyylillä ja täyteen huomisen teknologiaa.

THUNDER STROKE® 111

Thunder Stroke® 111 –moottori tuottaa 139 Nm vääntöä ja noudattaa uskollisesti perinteisen Indian-moottorin visuaalista tyyliä.

Avaimeton käynnistys

Voit nauttia turvallisesta ja kätevästä avaimettomasta käynnistyksestä. Kun taskussasi on Indian® Chief® Classic -avaimenperä, voit vain nousta pyörän päälle ja painaa nappia ja ajaa!

Jos hävität avaimenperän, voit käynnistää pyörän aiemmin ohjelmoimallasi erillisellä koodilla.

ABS & CRUISE CONTROL

Erittäin kehittynyt, huippulaatuinen ABS-jarrujärjestelmä antaa sinulle ajovarmuutta ja auttaa sinua pysähtymään hallitusti. Vakionopeudensäädin helpottaa ajamistasi pitkillä matkoilla ja rentouttaa käsiäsi.

Kromia kromia

Melkein jokainen pinta, jonka saattoi kromata, kromattiin. Päästä päähän, kaunis kromiviimeistely korostaa legendaarista Indian® Chief® Classic –tyyliä.

Todellinen tuplapakoputkisto

Moottorin pakoputkisto tuottaa mahtavan ja täyteläisen pakoäänen. Se on akustisesti suunniteltu eliminoimaan kaikki korkeat äänet, jotta voisit todellakin kuulla Indianin jylinän.

Warbonnet-nokkakoriste

Aivan kuten vuodesta 1947 lähtien, Indianin etulokasuojaa hallitsee tuttu, kromipäällysteinen Sulkapäähine-nokkakoriste. Se on merkki aidosta Indianista.

Indianin verhotut lokasuojat

Tyylikkäät, elegantit ja toiminnalliset - legendaariset verhotut lokasuojat ovat olleet Indianin tunnistettavimpia merkkejä jo vuodesta 1940 asti. Ne korostavat jokaisen Indian-pyörän sulavaa muotoilua. Samalla ne tarjoavat suojaa renkaille, estäen tehokkaasti pyörien nostattaman maantien irtolian ja kivien sinkoilemisen pyörään.

Pinnavanteet

Uusi Indian® Chief® Classic rullaa korkelaatuisilla, kromatuilla pinnavanteilla. 40 ruostumattomasta teräksestä tehtyä pinnaa mukailevat klassista Indanin tyyliä.

Mittaripaneeli

Chief® Classicin mittaripaneeli yhdistää modernin teknologian ja perinteisen muotoilun. Tankkiin asennetussa konsolissa on suuri ja helppolukuinen analoginen nopeusmittari sekä digitaalinen mittaristo kertomassa ajonaikana tarvittavaa hyödyllistä tietoa.

'18 Indian® Chief®

Vuosimalli alkaen
2016
Vuosimalli asti
2016
Sylinteritilavuus
1811 cm3
Moottori
The Thunder Stroke 49° V-Twin
Sylinterimitat
101x113 mm
Puristussuhde
9.5 :1
Maksimivääntö
138,9 Nm / 2600rpm
Polttoainejärjestelmä
Electronic Fuel Injection (EFI)
Käynnistys
Sähkö
Vaihteisto
6-vaihteinen
Pituus
2630 mm
Leveys
1012 mm
Korkeus
1176 mm
Akseliväli
1730 mm
Istuinkorkeus
660 mm
Jarrut etu
levy, 2x300 mm,Brembo
Jarrut taka
levy, 300 mm, Brembo
Jousitus etu
teleskooppi / 119mm
Jousitus taka
mono, esijännitys / 94mm
Rengas etu
Dunlop® American Elite 130/90-16
Rengas taka
Dunlop® American Elite 180/65-16
Tankki
20.8 l
Paino ajokunnossa
354 kg

Vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje