Esittely

Legenda on palannut. Aivan kuten alkuperäinenkin, on myös täysin uusi Indian Indian® Scout ™ innovatiivinen ja visuaalisesti uskomattoman linjakas amerikkalainen cruiseri. Sen sydämenä sykkii ensimmäistä kertaa vesijäähdytteinen Indian-moottori, tehokas ja luotettava 69-kuutiotuumainen V-Twin. Se tarjoaa hämmästyttävän määrän voimaa aina tarvittaessa. Lisäksi vakiovarusteena ABS-jarrut. Uusi mallimme tulee siivittämään legendaarisen Indian® Scoutin ™ pitkälle matkalle tulevaisuuteen, tutulla Indianille uskollisella tyylillä.

69-kuutiotuumainen SCOUT™ -moottori

Scoutin uusi moottori vetoaa kuskinsa oleellisimpiin aisteihin: ulkoisesti näyttävä kone, sielua sekoittava pakoääni ja riittävät tehoreservit sytyttävät kaikkien Scoutilla ajavien menohalut.

Luotettava ja tehokas vesijäähdytys tekee pyörästä toimintavarman ja suorituskykyisen kaikissa olosuhteissa.

Keveys

Kevyt runko korostaa Scoutin ohjattavuutta ja lisää hauskuuskerrointa. Laadukas jousitus tekee ajamisesta silti mukavaa. Takajousitus on myös säädettävissä. Matala painopiste ja sopiva ohjauskulma tekevät mutkateillä ajamisesta nautintoa.

Istuin yhdelle. Aidosta ruskeasta nahasta.

Istuin on modernisoitu, mutta autenttinen versio alkuperäisestä Indian Scoutin istuimesta. Sen mukavuus vetää vertoja vain sen kestävyydelle. Aavikonruskeasta nahasta tiiviisti ommeltu istuin odottaa kovaa kulutustasi.

Nykyaikaista tekniikkaa

Polttoaineen suorasuihkutus, vastapainotettu kampiakseli ja 6-vaihteinen aski tuovat sinut tälle vuosituhannelle – itse voit fiilistellä retron lumoissa.

Muotoilu

Alkuperäisen Indian Scoutin muotokieli on selvästi nähtävissä myös uudessa Scoutissa. Kaikki olennaiset osat ovat reilusti näkyvissä tuoden oman osansa pyörän ulkonäköön. Sulavat linjat saavat Scoutin näyttämään siltä, kuin se olisi aina liikkeessä. 

Klassinen kolmiorunko

Indianille niin tyypillinen rungon kolmiomuoto on suunniteltu uudestaan ja tuotu ominaisuuksiltaan tähän aikaan.

'18 Indian® Scout™

Vuosimalli alkaen
2018
Vuosimalli asti
2018
Sylinteritilavuus
1133 cm3
Moottori
60° V-Twin
Maksimiteho
100 Hp / 7900rpm
Maksimivääntö
98 Nm / 5900rpm
Polttoainejärjestelmä
Electronic Fuel Injection (EFI)
Käynnistys
Sähkö
Vaihteisto
6-vaihteinen
Pituus
2311 mm
Leveys
880 mm
Korkeus
1207 mm
Akseliväli
1562 mm
Istuinkorkeus
643 mm
Jarrut etu
Single / 298 mm,Rotor
Jarrut taka
Single / 298 mm,Rotor
Jousitus etu
Teleskooppi / 120 mm
Jousitus taka
Dual Shocks / 76mm
Rengas etu
130/90-16 72H
Rengas taka
150/80-16 71H
Tankki
12.5 l
Paino ajokunnossa
244 kg

Vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje