Moto Guzzi V7 III Racer
13 850 €

Moto Guzzi V7 III Racer


13 850 €

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Esittely

Numeroituna sarjana valmistettava V7 III Racer ei ole vain sarjan sporttisin vaan siinä on myös hienoimmat osat, jotka jälleen kerran kertovat Moto Guzzin kyvystä luoda todellisia custom-malleja. Useat tekniset ja esteettiset ominaisuudet erottavat sen edellisestä versiosta sekä muista V7 III-malleista. V7 III Racerin himmeässä, kromatussa polttoainetankissa on uusi grafiikka, jossa punainen kotka näyttelee pääosaa. Punainen väri toistuu ”Rosso Corsa” värissä, joka löytyy rungosta ja takahaarukasta. Se on selkeä viittaus ensimmäiseen, 1971 vuoden V7 Sport -sarjaan, jonka lempinimi oli ”red flame”.

Kaksiosainen ohjaustanko ja upea satula korostavat V7 III Racerin sporttista luonnetta. Perinteen mukaisesti Racer näyttää yhden ajettavalta sporttipyörältä, mutta on todellisuudessa hyväksytty myös matkustajalle. Matkustajan jalkatapit ovat kiinni takasatulassa, joka on helppo irrottaa tarpeen mukaan.

Eräs pyörän erikoisimmista ulkonäöllisistä ominaisuuksista on mustaksi anodisoidun alumiinin runsas käyttö. Siitä on valmistettu uudet sivukatteet ja kaasuttimen suojus, uuden etukilven ollessa valmistettu harjatusta alumiinista.

Pinnavanteissa on mustat kanavat ja punaiset Moto Guzzi -tarrat, kuten muissakin merkin sporttipyörissä, mukaan lukien Audace muskelipyörä. Muita huippuluokkaisia osia ovat taakse sijoitetut, alumiinista koneistamalla valmistetut jalkatapit, kevennetty ohjausvarsi sekä etukolmion suojus.

Tärkeintä teknistä innovaatiota edustavat pari Öhlinsin iskunvaimentimia, joissa on säädettävä esijännitys sekä paluuvaimennus ja vaimennus, jotka takaavat tarkemman suorituksen urheiluajossa.

Moto Guzzi V7 III Racer

Sylinteritilavuus
744 cc
Moottori
90° V-twin, 4-tahti
Sylinterimitat
80 x 74 mm
Maksimiteho
38 kW / 52 hv - 6200 rpm
Maksimivääntö
60 Nm - 4900 rpm
Vaihteisto
6 vaihdetta
Istuinkorkeus
770 mm
Jarrut etu
320 mm levyjarrut
Jarrut taka
260 mm levyjarrut
Jousitus etu
40 mm hydraulinen teleskooppi
Rengas etu
18" pinnavanne, 100/90
Rengas taka
17" pinnavanne, 130/80
Tankki
21 l
Paino ajokunnossa
209 kg
Polttoaineenkulutus
5,7 l / 100 km
CO² päästöt
128 g/km
Jäähdytys
Ilma
Kuivapaino
189 kg
Päästöluokitus
EU 4
Sulje
Sulje