Niu M+ Lite
2 490 €

Niu M+ Lite


2 490 €

M+ malliston kevyempi versio. M+ Litessä vakiona tietenkin myös Boschin moottori ja skootterin seurantaan tarkoitettu mobiilisovellus.

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Esittely

Hajuton mutta ei mauton

M+ malliston kevyempi versio. M+ Litessä vakiona tietenkin myös Boschin moottori ja skootterin seurantaan tarkoitettu mobiilisovellus. 

Ketterästi kaupungissa

M+ Liten Eve-akku on kevyt ja helposti siirrettävä. Sen voi ladata ulkona suoraan skootterista tai akun voi ottaa mukaan sisätiloihin ladattavaksi. Tämä on erinomainen ominaisuus etenkin kaupungissa. Urbaani kulkupeli edullisilla käyttökustannuksilla ja lähes huoltovapaalla tekniikalla. M+ Lite on rekisteröity kahdelle, joten saat myös kaverisi kyytiin mukaan nauttimaan sähköisen menopelin ketterästä kyydistä.   

Helppokäyttöinen ajopeli

M+ Liten suunnittelussa on panostettu skootterin käytön helppouteen. Älykäs mittaristo kertoo sinulle tärkeimmät tiedot yksinkertaisessa muodossa ja voit seurata siitä reaaliaikaisesti sähkömoposi vointia. Vakionopeudensäädin on käytössäsi yhdellä napin painalluksella ja sinä voit keskittyä nauttimaan itse matkasta. Ajossa mukavuutta lisää myös esiintaitettavat jalkatapit skootterin sivuilla. Skootterissa on myös koukku kassiasi varten ja lokero tavaroillesi. Parantaakseen turvallisuuttasi M+ hyödyntää 360° valojärjestelmää, jossa näkyvyytesi on taattu jokaiseen suuntaan. 

Maailmanluokan designia

Niu M+ -mallin viileän minimalistinen ulkoasu on palkittu lukuisilla design-palkinnoilla, mm. Red Dot ja Good Design. 


* Videosta poiketen M+ Lite -mallissa on Eve-akku, jonka latausaika on 6 tuntia. 

M+ Lite

Ajokorttiluokka
AM 120 (mopokortti)
Maksimiteho
1 400 W
Jatkuva teho
1 200 W
Huippunopeus
45 km/h
Toimintasäde
60-75 km
Akku
Eve - Lithium-akku, 31 Ah
Latausaika, 100%
6 h
Pituus
1 728 mm
Istuinkorkeus
730 mm
Eturengas
90/90-10
Takarengas
90/90-10
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana.
Etuvalot
LED Halo
Takavalo
Unibody
Moottori
Bosch
Sulje
Sulje