ONNEA 1968-SYNTYNYT!

2018 - Vespa 50 v

Olet yhtä klassikko kuten Vespa Primavera!

Teidän molempien täyttäessä 50 vuotta haluamme yhdistää teidät ja antaa Sinulle lahjan!

Ostaessasi uuden Vespa Primaveran mistä tahansa myymälästämme saat valita syntymäpäivälahjaksi upean Vespa-kypärän Vespan omasta mallistosta!

Valitse Vespasi täältä!

Syntymäpäivälahjasi on lunastettavissa lokakuun loppuun asti. Sinua lähimmän myymälämme voit katsoa tästä.

Vespa Primavera studio 009

MAAILMAN IKONISIN KAKSIPYÖRÄINEN

Nopeasti klassikoksi muodostuneen ajoneuvon ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 1968, ja se toi tullessaan todellisen vallankumouksen. Jo tuolloin nuorekas, ketterä, innovatiivinen, turvallinen ja ympäristöystävällinen Vespa Primavera oli aikansa todellinen tähti. Vallankumous jatkuu yhä uuden Vespa Primaveran myötä. Se on entistä turvallisempi, mukavampi ja tyylikkäämpi ja sisältää aiempaa enemmän hienouksia ja erikoisversioita.

Vuonna 1968 Vespa Primavera tuli markkinoille kuin raikas keväthenkäys, aikana, jolloin maailma janosi muutosta. Nyt sen 50. juhlaversio juhlistaa tuota ainutlaatuista aikakautta uudella vaaleansinisellä ja ruskealla väriversiolla, sointuvalla satulalla, elegantin harmailla pinnoilla ja tietenkin omaleimaisella etukatteen logollaan. Vespa Primaveran 50. juhlaversiosta on 50 cc:n 4T- ja 125 cc:n versiot, joissa molemmissa on i-get-moottori.

Vespa Primavera studio 004

VALLANKUMOUKSELLINEN HENKI ELÄÄ

Meillä on paljon uutisia, mutta aloitetaan vanteista: alumiiniseoksesta valmistetut ja huomiota herättävällä viisipuolaisella muotoilullaan erottuvat vanteet ovat nyt 12-tuumaiset, mikä takaa entistä paremman vakauden, turvallisuuden ja pidon kaikilla tienpinnoilla. Parannettu turvallisuus näkyy myös LED-tekniikassa, jota on käytetty niin perävalossa kuin etuvaloryhmässä. Sekä 125 että 150 cc:n versioihin kuuluu Bike Finder -toiminto ja satulan lukituksen etäavaustoiminto.


Galleria


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje