VENEMYYJÄ HELSINKIIN

Haemme joukkoomme huipputason myynnin ammattilaista jolla on kokemusta B2C-myynnistä kovilla tuloksilla.

nimbus koko fleat

Intohimo alaan on ehdoton välttämättömyys, kokemus lasketaan eduksesi.

Toimit osana kasvavaa myyntitiimiämme vastaten omalta osaltasi laadukkaasta ja sujuvasta myynnistä sekä asiakkuuksien hoidosta. Olet kiinnostunut asiakkaista ja haluat ymmärtää, miten voisimme yhä paremmin palvella asiakkaitamme ja tukea tuotteillamme ja palveluillamme heidän vapaa-aikaansa. Haluat aina jättää asiakkaaseen positiivisen kuvan ja löydät ratkaisut ongelmatilanteissa. Tuot myös aktiivisesti esille uusia ajatuksia sekä myynnin että tuotteiden ja palveluiden kehittämisen osalta. Ymmärrät miten digitaalinen markkinointi, sosiaalinen media ja sosiaalinen myynti toimii ja miten sitä hyödynnetään myyntityössä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä kokemusta yllä mainituista tai vastaavista tehtävistä. Kiitettävä toimistosovellusten osaaminen sekä kokemus sähköisistä toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta myös itsenäistä ja toimeen tarttuvaa työotetta ja halua kehittää omaa toimenkuvaa.

Tiedämme että hyvän myyjän löytäminen on lottovoitto ja siksi oikean henkilön löydyttyä lupaamme puolestamme pitää myyjästä hyvää huolta! Pyydämme paljon, lupaamme kuiten rennolla tavalla kunnianhimoisen ja kehittyvän työympäristön, jossa voit kehittää itseäsi ammatillisesti pitkälle.

Lauttasaaren toimipisteessä toimii myös palvelu-, huolto- ja varaosamyynti, joten mahdollinen jälkimarkkinoinnin prosessien tuntemus lasketaan eduksi.

Boat World edustaa, huoltaa ja myy seuraavia merkkejä: Nimbus, XO, Alukin, Silver, Terhi, AMT, Faster, Honda Marine, Suzuki, Honda ATV, Honda Power, Polaris, Vespa. Boat World myy myös kattavasti kaikenkokoisia vaihtoveneitä. 

XO BOATS VASTAKKAIN

 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, hakemukset voi lähettää palkkatoiveineen sähköisesti:

ludvig.liljequist@boatworld.fi tai tuoda myymälään Veneentekijäntielle arkisin 10-17. 

Tiedustelut tehtävästä sähköpostilla: ludvig.liljequist@boatworld.fi 

 

www.boatworld.fi  


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje