Indian Scout
17 990 €

Indian Scout


17 990 €

Ota yhteyttä

Scout / Ajoneuvo-Id: 1953718

Ajoneuvolaji Moottoripyörä
Väri Muu
Sijainti Uusimaa, Vantaa
Päivitetty 17.4.2019
Tyyppi Custom/Chopper/Cruiser
Vuosimalli 2019
Moottori 1200, 4-tahti

Lisätiedot

2-Tone värit +500EU_RO

Legenda on palannut. Aivan kuten alkuperäinenkin, on myös täysin uusi Indian Indian® Scout ™ innovatiivinen ja visuaalisesti uskomattoman linjakas amerikkalainen cruiseri. Sen sydämenä sykkii ensimmäistä kertaa vesijäähdytteinen Indian-moottori, tehokas ja luotettava 69-kuutiotuumainen V-Twin. Se tarjoaa hämmästyttävän määrän voimaa aina tarvittaessa. Lisäksi vakiovarusteena ABS-jarrut. Uusi mallimme tulee siivittämään legendaarisen Indian® Scoutin ™ pitkälle matkalle tulevaisuuteen, tutulla Indianille uskollisella tyylillä.

69-kuutiotuumainen SCOUT™ -moottori

Scoutin uusi moottori vetoaa kuskinsa oleellisimpiin aisteihin: ulkoisesti näyttävä kone, sielua sekoittava pakoääni ja riittävät tehoreservit sytyttävät kaikkien Scoutilla ajavien menohalut.

Luotettava ja tehokas vesijäähdytys tekee pyörästä toimintavarman ja suorituskykyisen kaikissa olosuhteissa.

Keveys

Kevyt runko korostaa Scoutin ohjattavuutta ja lisää hauskuuskerrointa. Laadukas jousitus tekee ajamisesta silti mukavaa. Takajousitus on myös säädettävissä. Matala painopiste ja sopiva ohjauskulma tekevät mutkateillä ajamisesta nautintoa.

Istuin yhdelle. Aidosta ruskeasta nahasta.

Istuin on modernisoitu, mutta autenttinen versio alkuperäisestä Indian Scoutin istuimesta. Sen mukavuus vetää vertoja vain sen kestävyydelle. Aavikonruskeasta nahasta tiiviisti ommeltu istuin odottaa kovaa kulutustasi.

Nykyaikaista tekniikkaa

Polttoaineen suorasuihkutus, vastapainotettu kampiakseli ja 6-vaihteinen aski tuovat sinut tälle vuosituhannelle – itse voit fiilistellä retron lumoissa.

Muotoilu

Alkuperäisen Indian Scoutin muotokieli on selvästi nähtävissä myös uudessa Scoutissa. Kaikki olennaiset osat ovat reilusti näkyvissä tuoden oman osansa pyörän ulkonäköön. Sulavat linjat saavat Scoutin näyttämään siltä, kuin se olisi aina liikkeessä.

Klassinen kolmiorunko

Indianille niin tyypillinen rungon kolmiomuoto on suunniteltu uudestaan ja tuotu ominaisuuksiltaan tähän aikaan.


Bike World Vantaa

Tuupakantien Bike World on yhtiömme legendaarisin ja vanhin myymälä. Saman katon alta Brandt maahantuonnin kanssa löytyvä Bike World myy ja huoltaa kaikki edustamamme merkit, veneitä lukuunottamatta.

Löydät myymälästä varusteet, mopot, scootterit, mopoautot, kevarit, moottorikelkat, mönkijät, crossit ja moottoripyörät! Omasta hallista löytyy kattava valikoima vaihtolaitteita, ja itse myymälästä Hondan, Indianin, Piaggion, Moto Guzzin, Zeron, Aprilian, Polariksen ja Vespan kuumimmat uutuudet! …Ja mitä et ehkä tiennyt; löydät Vantaan myymälästä myös pienet Honda-perämoottorit, -generaattorit, -trimmerit ja -ruohonleikkurit!

Henkilökunta elää ja hengittää koko lajin kirjoa ja saat varmasti paikan päältä kattavaa ammattimaista palvelua!

KOEAJOPÄIVÄ JOKA KESKIVIIKKO!

*Puh. 020 7757 300

OSOITE
Tuupakantie 7
01740 Vantaa

SÄHKÖPOSTI
nimi.sukunimi@bikeworld.fi
tai
info.vantaa@bikeworld.fi

AUKIOLOAJAT:

LAITTEET JA VARUSTEET
MA-PE 10-18
LA 10-14

HUOLTO
MA-PE 08-18
LA Suljettu

VARAOSAT
MA-PE 08-18
LA 10-14

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje