Honda CRF


14 060 €

Ota yhteyttä

CRF / Ajoneuvo-Id: 2254176

Ajoneuvolaji Moottoripyörä
Väri Punainen
Sijainti Varsinais-Suomi, Turku
Päivitetty 24.9.2018
Tyyppi Enduro/Cross/All Road/Off Road
Vuosimalli 2018
Moottori 450, 4-tahti

Lisätiedot

Pyörään on asennettu kaikki endurokäytössä tarvittavat varusteet kuten valot, monitoimi-mittaristo, 18 tuuman takavanne, sivujalka ja käsisuojat. Moottorin ohjausjärjestelmästä on mahdollista valita kolme erilaista tehokarttaa, joista varsinkin pehmein soveltuu loistavasti endurokäyttöön. Kaksi ”terävämpää” karttaa toimivat sitten CC tai crossi-käytössä, tehden pyörästä todellisen monikäytön mestarin. Pyörän jousitus perustuu RX-mallin jo valmiiksi hieman crossi-versiota pehmeämpään jousitukseen, ja lisäksi vaimennuksien erittäin laajoilla säädöillä on helppo muuttaa alusta sopivaksi yhtä lailla niin enduroon, kuin vauhdikkaampaakin cc/crossi –käyttöön. https://www.hondabikes.fi/mallisto/off-road/crf450rx-enduro-redmoto PUNAKILPISENÄ 11.490EU_RO.


Bike & Boat World Turku

Turku, tai enemmänkin Raisio on kuin karkkikauppa! Toimitilat on uudet ja avarat. Yhdellä silmäyksellä katseeseen osuu niin paljon vaihtoehtoja ettei kotiin voi lähteä tyhjin käsin! Myymälän kanssa samoissa tiloissa löytyy koko huolto-osasto, joten kokonaisuutta palveleva paketti samasta osoitteesta: Vahdontie 30!

Bike & Boat World Turku tarjoaa nimensä mukaisesti menopelejä niin maalle kuin vesillekin. Varustemyymälä on suuri ja kattava, laitteita sähköavusteisista polkupyöristä suuriin moottoriveneisiin.

Tästä liikkeestämme löytyy myös vakuttavaa kurapyöräosaamista, joten crossikansa: vaeltakaa Raisioon!

On sitten tarve perheenlisäykselle mopo tai moottoripyörä, soutuvene tai moottorivene – täältä löytyy kaikki yhdestä suuresta näyttelyhallista!

KOEAJOPÄIVÄ JOKA KESKIVIIKKO!

Vahdontie 30
20320 Turku
 
*Puh: 0207 757 340

SÄHKÖPOSTI   
nimi.sukunimi@bikeworld.fi
tai
info.turku@bikeworld.fi

AUKIOLOAJAT:

LAITTEET JA VARUSTEET
MA-PE 10-17
LA 10-14 (heinäkuussa suljettu)

HUOLTO
MA-PE 10-17
LA SULJETTU

VARAOSAT
MA-PE 10-17
LA 10-14

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje