Silver HAWK C
26 990 €

Silver HAWK C


26 990 €

Ota yhteyttä

HAWK C / Vene-Id: 747818

Venelaji Moottorivene
Sijainti Pirkanmaa, Tampere
Päivitetty 2.3.2020
Vuosimalli 2018
Pituus 5.4 m
Leveys 2.17 m
Paino 520 kg

Moottori

Malli Honda
Tyyppi Perämoottori, 4-tahti
Teho 100
Polttoaineen tyyppi Bensiini
Vuosi 2019
Malli BF100AK1LRTU

Lisätiedot

Nähtävissa Tampereen myymälässä.

Silver Hawk CC on kalastajan ja yhteysvenekäyttäjän unelmavene. Uudistetussa Hawk CC-mallissa on edeltäjäänsä verraten merkittävästi enemmän vapaata lattiapinta-alaa, muunneltavuutta sekä entistä tukevampi kaiteistus. Hawk CC on lähtöhinnaltaan edullinen vene, jossa on vakiona kaikki tarvittava, mutta ei mitään ylimääräistä. Et siis joudu maksamaan varusteista, joita et tarvitse. Runsas lisävarustelista mahdollistaa silti hyvinkin yksilöllisen varustelun.

Vakiovaruste, joka varmasti tuo niin kalastajalle kuin yhteysvene- ja mökkikäyttäjälle selvää lisäarvoa, on monipuolinen 9-tuuman Raymarine Axiom -karttaplotteri joka sisältyy vuosimallin 2018 veneen pakettihintaan. Raymarine Axiomin avulla mm. navigoit vaivattomast läpi tuntemattomien vesien sekä seuraat helposti mielestäsi tärkeimpiä Honda-moottoridatoja. Näyttöön on lisäksi sisäänrakennettu NMEA2000-verkko, jonka avulla liität helposti laitteeseen lisävarusteita, sekä Wifi ja Bluetooth-toiminto.

Pulpetin edessä ei ole enää erillistä istuinta, ja tästä syystä veneen keulaan jää reilusti lisätilaa. Veneen etuosa soveltuukin erinomaisesti vaikkapa heittouisteluun, etenkin jos pulpetin eteen asentaa heittokalastusistuimen. Veneen etuosa nielee myös uskomattoman määrän laukkuja ja tavaroita. Kuljettajan istuin on varustettu irrotettavalla jalalla, jolloin sen saa jätettyä tarvittaessa kokonaan pois ja venettä voidaan ajaa seisaaltaan.

Hawkissa on turvallista liikkua nopeastikin tilanteen niin vaatiessa.


Bike & Boat World Tampere

Moro nääs ja mitä laitetaan! Vaikka Tampere ei ole toimipisteenä suuri; on siellä kaikki! Koko konsernimme pienvenevalikoima on kattavasti esillä, sekä kumipyöristä löytyy vastaava kirjo laitteita kuin kanssasisarilta Vantaalta ja Turusta.

Lajien rakastaminen on vahvaa Tampereellakin, ja etenkin moottorikelkkailuun saat vahvaa ammattitaitoa ja jopa kelkkakavereita!

Ammattitaitoinen ja palveleva Tampereen Bike & Boat World -perhe myy, varustaa, huoltaa ja palvelee Sarankulmassa Keskuojankatu 14.

Keskuojankatu 14
33900 Tampere
 
'Puh: 0207 757 360 (vaihde)

SÄHKÖPOSTI  
nimi.sukunimi@bikeworld.fi   tai
info.tampere@bikeworld.fi

AUKIOLOAJAT:

LAITTEET JA VARUSTEET
MA-PE 10-18
LA 10-14 

HUOLTO

MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

VARAOSAT
MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje