Silver FOX AVANT+BF50 MYYMÄLÄSSÄ
23 990 €

Silver FOX AVANT+BF50 MYYMÄLÄSSÄ


23 990 €

Ota yhteyttä

FOX AVANT+BF50 MYYMÄLÄSSÄ / Vene-Id: 866141

Venelaji Moottorivene
Sijainti Pirkanmaa, Tampere
Päivitetty 2.9.2022
Vuosimalli 2023
Pituus 4.95 m
Leveys 1.95 m

Moottori

Malli Honda
Tyyppi Perämoottori, 4-tahti
Teho 50
Polttoaineen tyyppi Bensiini
Vuosi 2023
Tunnit 0
Malli BF50

Lisätiedot

Tee kaupat nyt, niin saat talvisäilytyksen kaupanpäälle.

Fox Avant on linjakas ja tyylikäs sivupulpettivene, joka kantaa kuormansa tasapainoisesti, taloudellisesti ja turvallisesti. Veneen kestävä alumiinirunko on valmistettu Silverin ainutlaatuisella laitakotelorakenteella, joka tekee veneestä hiljaisemman, kiertojäykemmän ja eritoten turvallisemman kuin moni muu vene vastaavassa kokoluokassa – polyuretaanitäytteisten laitakoteloiden myötä vene on käytännössä uppoamaton. Korkeat varalaidat suojaavat pärskeiltä ja tekevät liikkumisen veneessä turvalliseksi.

Runkomuotoilun myötä veneet sisätilat ovat reilusti entistä tilavammat, vaikka ulkomitat ovat kutakuinkin samat kuin edeltäjämallissa. Kokoonsa nähden veneessä on runsaasti avointa turkkipintaa liikkumiseen, kalastukseen ja tavaroiden kuljettamiseen. Säilytystilaa löytyy niin kokoleveän takapenkin sisältä, kuin veneen keulasta, pulpetin edessä olevasta istuimesta ja itse ohjauspulpetista.

Fox Avant on varustettu leveällä sivupulpetilla, joka on sijoitettu styyrpuurin puolelle. Kuljettajalla ei ole erillistä istuinta, vaan vene ajetaan takapenkiltä, mutta sekä ajoasentoon että matkustajien ergonomiaan on kiinnitetty erityisesti huomiota. Ohjauspulpetissa on hyvät säilytystilat pientavaroille, ja leveä tuulilasi antaa hyvän suojan myös kanssamatkustajalle. Pulpetin kojelautaan on vakiona asennettu 9-tuumainen Raymarine Axiom -karttaplotteri, joka helpottaa mm. navigointia ja keskustelee sulavasti Honda-perämoottorin kanssa kertoen kaikki tarvittavat moottoridatat nopeudesta syvyyteen ja kulutuksesta taloudelliseen ajotapaan. Karttaplotteri on sijoitettu järkevästi kuljettajan näkökenttään peittämättä näkyvyyttä eteen.

Leveä takapenkki on avattavissa kokonaisuudessaan selkä- ja käsinojia myöten, ja kätkee alleen suuren säilytystilan. Takapenkki on suunniteltu niin, että kuljettajalla on ergonominen ajoasento ja kanssamatkustajilla on mukavat oltavat matkanteon aikana.

AluFibreTM -rakenteensa ansiosta vene on kestävä, tyylikäs ja ennen kaikkea helppohoitoinen, ja se säilyttää arvonsa paremmin kuin monet muut vastaavan kokoluokan veneet. Fox Avant sopii niin mökkiveneeksi kuin yhteysveneeksi kotisataman ja mökin välille, mutta toimii avoimen keulansa ansiosta myös loistavasti vapaa-ajan kalastukseen ja veneilijöille, jotka usein joutuvat kuljettamaan suuria määriä tavaroita paikasta toiseen.


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 9 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Bike & Boat World Tampere

Ammattitaitoinen ja palveleva Tampereen Bike & Boat World - myy, varustaa, huoltaa ja palvelee Sarankulmassa Keskuojankatu 14.

Tervetuloa tutustumaan Pirkanmaan parhaaseen vapaa-ajan taloon! 
Meiltä löydät niin prätkät, veneet, mönkijät, mopot kuin varusteetkin. Huolto- ja palvelutuotteet sekä alkuperäiset varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin! 

Hondat

Tervetuloa Tampereen Bike & Boat Worldiin! 

Pihassa hyvin paikoitustilaa ja avoinna erillisestä sopimuksesta myös aukioloaikojen ulkopuolella! Tutustu tuotteisiin sivujemme tuotteet- valikosta, tai piipahda suoraan myymäläämme - TERVETULOA! 

Keskuojankatu 14
33900 Tampere
 
Puh: 0207 757 360 (vaihde)

SÄHKÖPOSTI  
nimi.sukunimi@bikeworld.fi   tai
info.tampere@bikeworld.fi

AUKIOLOAJAT:

LAITTEET JA VARUSTEET
MA-PE 10-17 
LA 10-14 

HUOLTO

MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

VARAOSAT
MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje