XO Boats

 

XO syntyi ja kasvatettiin Suomen saaristossa.

Kaikella on syy. XO syntyi kestämään ankaraa saariston kauneutta, ja vapauttaa omistajansa merelle silloinkin kun muut jäävät satamaan.

XO BOATS VASTAKKAIN

 

XO - piilotettu sydän

Runko on jokaisen XO-veneen ytimessä, ja se on vastuussa veneidemme heti tunnistettavasta ulkonäöstä ja identiteetistä. Alumiininen syvä V-runko on kestävä ja hiljainen, iskunkestävä ja jäykkä.

Sen poikkeuksellinen hydrodynamiikka antaa XO:lle tunnetun aseman ja tekee XO:sta mukavimman veneen ajaa myös vaikeimmissa olosuhteissa. Tutustu XO -mallistoon ja valitse omasi.

 

XO - Sotilaallisen luokan vahvuus

Alumiiniseos antaa teräksen lujuuden kolmanneksella painosta. Se ei ruostu, syö korroosiota tai mätäne, ja se kestää aina jäisistä olosuhteista jopa +200 ° C: n lämpötiloja. Alumiinirungolla on pidempi käyttöikä ja parempi kestävyys. Alumiini on myös täysin kierrätettävissä.

 

XO - Syvä V-runko leikkaa aallot kuin veitsi

Alumiinisen V-rungon suorituskyky on testattu vaativimmissakin olosuhteissa. Rungon ohut muoto, pystysuora keula ja tuloksena oleva pitkä vesilinja auttavat raivaamaan aaltoja vaivattomasti. Tämä tekee XO: n ajamisen ehdottomaksi iloksi kaikissa sääolosuhteissa.

 

XO – kaikki mitä tarvitset – ei mitään tarpeetonta

Sulje
Sulje