Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 9 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Esittely

Honda NC750X DCT

Moottorissa on 3 kW enemmän tehoa ja laite painaa yli 6 kg aikaisempaa vähemmän, parantaen suorituskykyä selvästi. Katteet ja tuulisuoja ovat uudet ja mittaristona on iso monivärinen LCD-näyttö. Moottorinohjaus on nyt säädettävissä neljään eri perusasetukseen ja lisäksi kuljettaja voi räätälöidä itselleen sopivimman asetuskartan. Moottorinohjauksen asetukset ohjaavat myös DCT-kaksoiskytkin vaihdelaatikon toimintaa vastaamaan säädettyjä asetuksia. DCT:n kytkimissä on uusi adaptiivinen säätö, mikä tekee liikkeelle lähdöstä, moottorijarrutuksesta ja vaihtamistapahtumasta entistäkin luonnollisemman tuntuisempaa.  Kaasukahva on lisäksi nyt sähkötoiminen. Säädettävä jousitus on kokonaan uusi ja istuinkorkeus on 30 mm aikaisempaa matalampi. Lisäksi pyörän vyötärölinja on kaventunut, mikä mahdollistaa lyhyempienkin kuljettajien vaivattoman ajamisen. Bensatankin ”normaalilla” paikalla olevan säilytystilan koko on kasvanut ja sinne mahtuu nyt helposti integraalikypärä. Polttoainetankki sijaitsee satulan alla kuten aikaisemminkin ja painopiste on nyt vieläkin matalammalla rungossa, tehden uudesta Honda NC750X:stä erittäin helpon ja kevyen käyttää. Lisävarustevalikoima on todella laaja ja sieltä löytyy varmasti tarvittavat varusteet jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Paras Koeajopyörä 2021

"Perustelut: Honda on monipuoliseen käyttöön sopiva todella helppokäyttöinen ja ajo-ominaisuuksiltaan kiitettävä moottoripyörä, jonka DCT-automaattivaihteisto istuu pyörän muodostamaan kokonaisuuteen kuin nenä päähän. DCT-vaihteistosta voi olla montaa mieltä, mutta aloittelevalle tai vähän ajaneelle motoristille se alentaa aloituskynnystä ja merkitsee turvallisempaa ajoa, kun sählääminen kytkimen ja vaihteiden kanssa jää unholaan. Kokeneemmalle kuljettajalle taas DCT tarjoaa ajamisen leppoisuutta.

Honda on myös hyvin toimiva kokonaisuus, jolla on helppo ajaa työmatka-ajoa kaupungissa, päristellä hiekka- ja sorateillä tai asentaa siihen laukut ja lähteä pitemmällekin reissulle."

Lue lisää: motouutiset.fi

     

NC750XDM

Vuosimalli alkaen
2021
Sylinteritilavuus
745 cc
Moottori
2-syl. rivimoottori
Sylinterimitat
77 x 80 mm
Puristussuhde
10,7:1
Maksimiteho
43,1 kW / 6 750 kierr.
Maksimivääntö
69 Nm / 4 750 kierr.
Sytytysjärjestelmä
CDI
Polttoainejärjestelmä
PGM-FI
Käynnistys
Sähkö
Vaihteisto
6-vaihteinen DCT
Pituus
2210 mm
Leveys
846 mm
Korkeus
1330 mm
Istuinkorkeus
800 mm
Jarrut etu
ABS
Jarrut taka
ABS
Jousitus etu
41 mm teleskooppi, 120 mm joustovara
Jousitus taka
1-iskunvaimennin, Honda Pro Link 120 mm joustovara
Rengas etu
120/70-17
Rengas taka
160/60-17
Tankki
14,1 litraa
Paino ajokunnossa
224 kg
Honda Smart -logo

alk. 194 €/kk*

* Honda Smart on yksityisleasing-sopimus, jonka kuukausierä sisältää arvonlisäveron 24%. Sopimusaika 24 - 48 kk ja sopimuksen enimmäiskilometrit 10 - 20 000 km. Palvelun Tuottaa LähiTapiola Rahoitus Oy, Tietotie 9, 01530 Vantaa.

Honda Smart lisätiedot.

Honda

Sulje
Sulje