Honda Power -tuotteet

Edelläkävijä maalla, merellä ja ilmassa.

Innovatiivisuus ja taito kehittää uusia teknisiä ratkaisuja ovat tuoneet Hondalle poikkeuksellisen laajan osaamisen, joka näkyy aina arkikäyttöön tarkoitetuista tuotteista maailmanmestaruustason kilpailukalustoon, Hondajet-suihkukoneisiin ja lähes ihmisen kaltaisiin robotteihin.

Hondan tekninen etumatka muihin on havaittavissa kaikilla sen toiminnan alueilla.

Jokaiselle Honda-tuotteelle on yhteistä korkea laatu ja luotettavuus, joilla on saavutettu käyttäjien luottamus. Niinpä Honda valmistaakin ajoneuvoja, moottoreita ja koneita enemmän kuin mikään muu yritys maailmassa.

Unelmat on tarkoitettu toteutettaviksi.

Honda-tuotteiden tarina käynnistyi yhtiön perustajan Soichiro Hondan halusta toteuttaa unelmia. Hänen unelmansa kilpa-autoilijana päättyi 30-vuotiaana vakavaan loukkaantumiseen, mutta hän päätti jatkaa työskentelyä unelmien äärellä. Hän tunsi suurta intohimoa valmistaa laitteita, jotka tavalla tai toisella auttavat ihmisiä heidän unelmiensa toteuttamisessa liittyivätpä ne sitten liikkumiseen tai muihin elämän laatua kohottaviin asioihin.

Tänään Honda valmistaa ajoneuvoja, moottoreita ja koneita enemmän kuin mikään muu yritys maailmassa.
Tämä merkitsee myös muita enemmän tyytyväisiä asiakkaita, joiden luottamuksen Honda on saavuttanut tuotteidensa nerokkuudella, laadulla ja luotettavuudella.

Jos haluat päästä toteuttamaan omia unelmiasi, valitse oikeat välineet. Sellaiset, joita voit käyttää pidempäänkin kuin ohimenevän hetken. Tavallisen laitteen joudut vaihtamaan uuteen monesti jo lyhyenkin käyttöajan jälkeen. Honda sen sijaan pelaa häiriöttä vuodesta toiseen. Honda toimii niin kuin pitää ja silloin kun pitää. Ja siksi sinulle jää aikaa nauttia elämästä enemmän.

Miimo-robottileikkurit

Ajoleikkurit

Ruohonleikkurit

Trimmerit

Raivaussahat

Jyrsimet

Generaattorit

Katso kaikki (9)

Vesipumput

Katso kaikki (9)

Lumilingot

Katso kaikki (9)

Telakärry

Paikallismoottorit

Katso kaikki (16)

Sulje
Sulje