Crossipyörät

Tiesitkö että motocrossia kutsuttiin 1900- luvun alussa jänis-scrambleksi? Jänis- viittaus sai alkunsa lähdöstä joka kuvasi ryntäystä ja radalla hyppimistä suuntaan ja toiseen... Toisaalta loogista, eikö? 
Vuodesta 1952 on motocrossissa ajettu kilpaa, kilpailu- ja alalajeja on luotu motocrossiin lukuisia ja menestystä on vuosien saatossa saatu myös suomalaisille. Heikki Mikkola on voittanut maailmamestaruuden neljästi, ja Pekka Vehkonen kerran. 

24YM-CRF450R-R292R-Extre-Red-01

Motocross on fyysisyydeltään yksi rankimmista urheilulajeista. Crossissa - alalajista riippumatta- käytetään noin 60 lihasta ajamiseen, erien pituus ja kova vauhti pitävät huolen että crossarin pitää olla hyvässä kunnossa pärjätäkseen. Crossi on siis loistava liikuntamuoto myös niille jotka eivät lajissa kilpaile. 

Suomessa on lukuisia moottoriurhelukerhoja jotka pitävät toimintaansa yllä jäseniensä voimin ja toivottavat tervetulleeksi myös uudet lajin harrastajat. Enduroa voi harjoittaa omatoimisesti ja tiellä siirtymiä liikkuen myös uudella kilvitettävillä Honda 450L mallilla. Tervetuloa tutustumaan laitteisiin, sekä lajiin kaikkiin prätkämyymälöihimme! 

Honda

Sulje
Sulje