Nimbus-veneet

Nimbus Boats Sweden AB valmistaa vapaa-ajan veneitä Pohjois-Euroopan markkinoille. Tuotemerkkejä ovat Nimbus Boats ja Paragon Yachts. Nimbus-pääkonttori sijaitsee Göteborgin kuninkaallisessa Göteborgin huvivenesatamassa Ruotsin länsirannikolla.

 

Nimbus - Mukavuus ja muotoilu - laatu ja turvallisuus 

nimbus koko fleat

 

Olitpa viettämässä vesillä muutaman tunnin, viikonlopun tai koko kesän. Nimbus-veneellä se on unohtumaton kokemus.

Nimbus-veneet tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta, innovatiivista suunnittelua, laatua, aitoa käsityötaitoa ja veneet rakennetaan korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

Tervetuloa Nimbuksen maailmaan ja tunne ero!

Coupé Cruisers

Commuter

Liikkumisen vapaus

C9: ssä etusijalla on tilavuus, pinnat ja toiminnallisuus parhaan mahdollisen kuormauskapasiteetin ja liikkumisvapauden aikaansaamiseksi. Tuloksena on helposti saavutettavat säilytystilat, leveät käytävät, erittäin suuret liukuovet ja käytävät, joiden läpi kaksi ihmistä pääsevät mukavasti läpi.

nimbus C9

Tender

Monitoimilaite - hyvin varusteltu ja nopea päivävene, joka on tarkoitettu päivittäisiin aktiviteetteihin ja vesiurheiluun, tarjoten yöpymismahdollisuuden kahdelle - Nova- ja R-sarjojen arvoinen seuraaja!

nimbus t8 - ilman t-top

Weekender

Aktiiviseen elämäntapaan

"Olemme valinneet huolellisesti myydyimmistä veneistämme kohokohtia, hienostaneet muotoilua ja kehittäneet uusia toimintoja, jotta elämä olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa kaikille veneessä oleville. W9 on perinyt suuren osan suunnittelua, muotokieltä ja elementtejä vanhemmista, ikonisista malleistamme ”  - kertoo Nimbuksen pääsuunnittelija Joacim Gustavsson. 

nimbus w9

Drophead

Sulje
Sulje