Esittely

Ajattomat kauniit linjat täyttävät tiukan suunnittelun ja älykkään toiminnallisuuden. Nimbus Coupé -sarjaa on uudistettu täydellisesti vuodesta 1969 lähtien, ja myyty yli neljä tuhatta venettä ympäri maailmaa. Nimbus Coupé -sarjan avulla pyrimme rakentamaan täydellisen veneen tietoiselle asiakkaalle, joka nauttii sosiaalisesta toiminnasta, mukavasta asumisesta, helppokäyttöisyydestä ja erinomaisista pitkän matkan risteilyominaisuuksista.

Side-walk design 

“Side-walk”  on epäsymmetrinen kannen asettelu, jossa sivukansi oikealla puolella on erityisen leveä ja tarjoaa runsaan liikkumisvapauden. Liikkumisesta tulee kätevää ja nautinnollista koko aluksella keulasta perään, on helppo nousta veneeseen ja poistua siitä oikealta puolella. Sisätilaa hyödynnetään maksimaalisesti, jolloin ohjaamo, salonki, alakerta ja hytti ovat suurempia kuin muuten tämän kokoisessa veneessä. Nimbus-jalkakäytäväkonseptin yksi piirre on suuri uppoasennettu liukuovi oikealla.

Nykyaikainen ilme ja erittäin hiljainen salonki

Salonki on avoin skandinaavinen pohjaratkaisu, jossa on suuret tasaiset pinnat, se on ilmava, tilava ja moderni, mutta sen tekee samalla viihtyisäksi erityisvalaistuksella, puukalusteilla ja houkuttelevilla istuin- ja tyynynpäällisillä. Kauniisti viimeistelty salonki ja ohjaamo huokuvat upean käsityön ja laadun tunteesta. Suuri U-sohva tarjoaa istumapaikat 6-8 henkilölle. 

Nimbus 405 Coupé

Pituus
13,33 M
Leveys
3,86 M
Paino
8950 KG
Henkilöluku
12
Veneen kantavuus
11850 KG
Moottori
670 - 760 HP
Hyväksyntä
C12
Polttoainesäiliö
2 X 500 L
Sulje
Sulje