Nimbus 405 Coupé

Nimbus 405 Coupé

Nimbus Coupé -sarja, joka on ollut markkinoilla vuodesta 1969 ja myynyt yli neljätuhatta yksikköä maailmanlaajuisesti, yhdistää ajattoman kauneuden, tarkan suunnittelun ja älykkään toiminnallisuuden. Sarjan uudistus on suunnattu tietoiselle asiakkaalle, joka arvostaa sosiaalista elämää, mukavaa asumista, helppokäyttöisyyttä ja erinomaisia ominaisuuksia pitkän matkan risteilyihin.

Nimbusin innovatiivinen ""Side-walk"" design on epäsymmetrinen kannen asettelu, jossa oikeanpuoleinen sivukansi on erityisen leveä, mahdollistaen vaivattoman ja nautinnollisen liikkumisen koko aluksella. Tämä ainutlaatuinen järjestely maksimoi sisätilan käytön, tekee ohjaamosta, salongista, alakerrasta ja hytistä tavallista avarammat. Suuri uppoasennettu liukuovi oikealla puolella korostaa tätä ainutlaatuista kävelykonseptia.

Salonki, suunniteltu avoimella skandinaavisella pohjaratkaisulla, tarjoaa ilmavan, tilavan ja modernin tunnelman, jota erityisvalaistus, puukalusteet ja houkuttelevat istuin- ja tyynynpäälliset lämmittävät. U-sohvan suuri koko tarjoaa mukavasti istumapaikkoja 6-8 henkilölle, luoden ihanteellisen ympäristön yhteisöllisyydelle. Salonkin ja ohjaamon huolellinen viimeistely heijastaa ensiluokkaista käsityötaitoa ja laadukkuutta, mikä tekee Nimbus Coupé -sarjasta täydellisen veneen niille, jotka etsivät yhdistelmää mukavuudesta, toiminnallisuudesta ja pitkän matkan risteilykyvystä.

Asiantuntijat apunasi

Helsinki

 
KJELL WALLENIUS
Myymäläpäällikkö
0400 615 767
kjell.wallenius@boatworld.fi
MARKUS RISSANEN
Venemyynti
020 7757 210
markus.rissanen@boatworld.fi

Turku

 
PETRI ROMU
Myymäläpäällikkö
020 7757 341
petri.romu@bikeworld.fi
VELI-PEKKA VUOLA
Venemyynti
020 7757 351
veli-pekka.vuola@bikeworld.fi

Tampere

 
MIKA FAGER
Myymäläpäällikkö
020 7757 373
mika.fager@bikeworld.fi
MIKKO TUOMINEN
Myynti
020 7757 361
mikko.tuominen@bikeworld.fi
MARKUS KAITALA
Myynti
020 7756 537
markus.kaitala@bikeworld.fi
 

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Esittely

Ajattomat kauniit linjat täyttävät tiukan suunnittelun ja älykkään toiminnallisuuden. Nimbus Coupé -sarjaa on uudistettu täydellisesti vuodesta 1969 lähtien, ja myyty yli neljä tuhatta venettä ympäri maailmaa. Nimbus Coupé -sarjan avulla pyrimme rakentamaan täydellisen veneen tietoiselle asiakkaalle, joka nauttii sosiaalisesta toiminnasta, mukavasta asumisesta, helppokäyttöisyydestä ja erinomaisista pitkän matkan risteilyominaisuuksista.

Side-walk design 

“Side-walk”  on epäsymmetrinen kannen asettelu, jossa sivukansi oikealla puolella on erityisen leveä ja tarjoaa runsaan liikkumisvapauden. Liikkumisesta tulee kätevää ja nautinnollista koko aluksella keulasta perään, on helppo nousta veneeseen ja poistua siitä oikealta puolella. Sisätilaa hyödynnetään maksimaalisesti, jolloin ohjaamo, salonki, alakerta ja hytti ovat suurempia kuin muuten tämän kokoisessa veneessä. Nimbus-jalkakäytäväkonseptin yksi piirre on suuri uppoasennettu liukuovi oikealla.

Nykyaikainen ilme ja erittäin hiljainen salonki

Salonki on avoin skandinaavinen pohjaratkaisu, jossa on suuret tasaiset pinnat, se on ilmava, tilava ja moderni, mutta sen tekee samalla viihtyisäksi erityisvalaistuksella, puukalusteilla ja houkuttelevilla istuin- ja tyynynpäällisillä. Kauniisti viimeistelty salonki ja ohjaamo huokuvat upean käsityön ja laadun tunteesta. Suuri U-sohva tarjoaa istumapaikat 6-8 henkilölle. 

Nimbus 405 Coupé

Pituus
13,33 M
Leveys
3,86 M
Paino
8950 KG
Henkilöluku
12
Veneen kantavuus
11850 KG
Moottori
670 - 760 HP
Hyväksyntä
C12
Polttoainesäiliö
2 X 500 L

Muut Coupé Cruisers -mallit

Sulje
Sulje