Ruohonleikkurit

Miksi valita Hondan ruohonleikkuri?

Hondan moottorit ovat tunnettuja vuosikymmenten takaa laadustaan, hiljaisuudestaan, kestävyydestään sekä polttoainetaloudellisuudestaan. Hondan ruohonleikkureissa käytetään niihin varta vasten suunniteltuja Hondan moottoreita, jotka toimivat niin kuin pitää.

Helppo käynnistää

Hondan moottorit on suunniteltu ammattilaisille jokapäiväiseen käyttöön. Jatkuvassa käytössä käynnistämisen helppous korostuu, ja se tuo myös pihanurmea leikkaavalle käyttömukavuutta. Ruohonleikkurin käynnistämiseen tarvittava voima on pienempi kuin muilla valmistajilla.

Luotettavuus

Kysy keneltä tahansa ammattilaiselta – Hondan moottorit ovat luotuja kestämään.  Laadukkaiden materiaalien ansiosta Honda-ruohonleikkureiden kestoikä on vertaansa vailla.

Ympäristöystävällisyys

Kaikkien Hondan ruohonleikkureiden moottorit alittavat maailman tiukimmatkin päästörajat, helposti. Honda on ensimmäinen valmistaja, joka myy ainoastaan CARB-hyväksyttyjä ruohonleikkureita.

Suorituskyky/tehokkuus

Minkä tahansa Honda-ruohonleikkurin valitset, voit olla varma siitä, että voima ei lopu kesken pitkänkään ruohon leikkaamisessa. 

Korkea laatu, luotettavat tuotteet

Hondalla on vahva maine laadusta ja toimivuudesta. Hondan ruohonleikkureissa käytetään korkealaatuisia materiaaleja sekä vahvaa suunnittelun osaamista, jolloin saadaan aikaiseksi ruohonleikkuri, johon voit luottaa vuodesta toiseen. Toisin kuin muut valmistajat, Honda käyttää ainoastaan itse suunnittelemia komponentteja.  Voit luottaa siihen, että osat kestävät.

Silppuaminen ja muunneltava silppuaminen

Silppuaminen on ruohonleikkuutekniikka, jolla ruoho hienonnetaan ennen maahan levittämistä. Se edellyttää usein toistuvaa ruohonleikkuuta, sillä mikäli ruoho kasvaa liian pitkäksi, normaalileikkuri ei kykene hienontamaan sitä riittävästi ja nurmikkoon syntyy kasautumia, jotka tukehduttavat ruohon. Nurmikosta tulee epätasainen ja keltaisen laikukas. Tällöin nurmikko myös sammaloituu helposti.

Vain Honda tarjoaa muunneltavan silppurin

Jotkut pitävä silppuamista hankalana, mihin on useimmiten syynä se, että heillä ei ole käytössään kaikkein nykyaikaisimmalla silppuamistekniikalla varustettua leikkuria. Honda-mallistosta sellainen löytyy – Honda HRX537. Siinä on  ainutlaatuinen muunneltava silppuri, joka toimii yksinkertaisesti vivusta säätelemällä, eikä sinun tarvitse vaihtaa leikkuuterää silppuamistoiminnon aikaansaamiseksi. Hondan silppurin voit säätää kymmeneen eri asentoon ja valita itse haluamasi silputtavan ja nurmelle ripoteltavan ruohon määrän.

Sulje
Sulje