Vesipumput

Honda-vesipumput

toimivat varmasti ja ongelmitta vuodesta toiseen. Kestävä Honda-moottori yhdessä alumiinisen pumppupesän kanssa ovat pitkän iän perustana. Esim. Hondan vesipumppujen WT-sarja on tarkoitettu likaisen sekä kiinteitä materiaaleja sisältävän lietteen/veden pumppaamiseen. Yleisiä käyttökohteita ovat mm. lietesäiliöiden tyhjentäminen ja mökkirannan puhdistaminen/ruoppaaminen. Mallistosta löytyy pumppuja jotka on tarkoituksella rakennettu suolaiselle merivedelle. Pumppu toimii komposiitti- sekä keraamisten osien ansiosta. 

Honda WH20-vesipumpulla saadaan aikaiseksi jopa 5 barin paine, ja sitä voidaan käyttää mm. veden sadetukseen tai tihkukasteluun suuremmilla kasvimailla tai palopumppuna. WB-sarjan pumpuilla saadaan aikaiseksi suuri tuotto, ja niitä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, mm. jääteiden jäädyttämiseen, altaiden tyhjentämiseen jne.

Hondan vesipumppujen WX-sarja on suunniteltu erityisesti puutarha– ja mökkikäyttöön. WX-sarjan pumput ovat erittäin kompaktin kokoisia ja helposti siirrettäviä. Käyttökohteita esim. kasvimaan kastelu, paljun täyttö jne. Kaikkien Honda-vesipumppujen mukana tulee tarvittavat letkuliittimet ja imusiivilä.

Sulje
Sulje