Yritys

Otto Brandt-konserniin kuuluva Bike & Boat World on Suomen johtava moottoripyörien, mönkijöiden ja veneiden vähittäismyyntiketju, jolla on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

Bike & Boat World -liikkeistä myydään kauden aikana yli 3000 motorisoitua tuotetta. Työntekijöitä on tällä hetkellä 50 henkeä ja liikevaihtomme on noin 29 miljoonaa euroa.

Edustuksiamme ovat muunmuassa: Honda, Vespa, Indian, Piaggio, Aprilia, Ligier, Arai, Silver, Terhi, Faster, Nimbus, Paragon, Zero, Rukka, Halvarsson, Dainese, Airoh, AGV ja Scott.

Bike & Boat Worldin virallinen nimi on Bike World Oy (y-tunnus 0864636-7)

VAIHTOKAUPPAA LAIDASTA LAITAAN

Jättimäinen uusien laitteiden valikoimamme tarjoaa loistavat mahdollisuudet myös erilaisten vaihtokauppojen tekemiseen. Voimme esimerkiksi ottaa moottoripyörän vaihdossa veneeseen, veneen vaihdossa mönkijään – tai vaikkapa mopon vaihdossa generaattoriin. Kannattaakin aina pyytää vaihtotarjousta!

MIKSI OSTAISIN BIKE & BOAT WORLDISTA?

  • Suomen suurin valikoima motorisoidun viihteen laitteita maalle ja merelle.
  • Laajat ja monipuoliset vaihto-, rahoitus ja myyntitilimahdollisuudet.
  • Runsaasti uusia ja käytettyjä laitteita jokaiseen tarkoitukseen
  • Luotettava, suuri ja pitkään alalla ollut toimija, vuodesta 1991
  • Kattavat huolto- ja varaosapalvelut suurimmilla paikkakunnilla.

Otto Brandt -konserni on viidennessä sukupolvessa johdettu perheyhtiö, jonka liiketoiminta alkoi vuonna 1905. Konserni tuo maahan mm. moottoripyöriä, moottorikelkkoja,mönkijöitä, mopoautoja, veneitä, perämoottoreita ja pienkoneita. Konserni valmistaa myös veneitä ja omistaa veneiden, moottoripyörien, mönkijöiden ja pienkoneiden vähittäismyyntiketjun. 

Sulje
Sulje