Bike World Labra

 

Bike World Laboratorio testaa!

Koska meillä on kattavasti tuotteita lehtipuhaltimesta isoihin moottoriveneisiin, päätimme alkaa testaamaan tuotteita läpi yksitellen ja yhdistellen. Toivomme että testimme sekä auttavat teitä ymmärtämään niiden moninaisia käyttötarkoituksia että viihdyttävät sisällöllään. Teemme testejä läpi vuoden satunnaisessa järjestyksessä ja ne löytyvät täältä sekä YouTube-kanavalta .

2018 - Samu - rotta

Bike Worldin testilaboratoriossa ei tehdä eläinkokeita vaan kaikki testit toteutetaan elävien vaapaehtoisten testaajien voimin.

2018 - Samu - samu

Pääjehuna laboratoriossa ei toimi kuka tahansa vaan Euroopan nopein ja kovin jätkä Samu Kemppainen! Samu on työkseen vene- ja prätkähuollon korjaamopäällikkö ja vapaa-aikana rakentaa ja ajaa kilpaa 1000 hv prätkällä Super Twin Top Fuel -luokassa ympäri Eurooppaa. Ja jos vapaa-aikana ajetaan luotiliivi päällä kilpaa… ei ole mitään mitä Samu ei testaisi.

Tässä ekassa videossa Samu näyttää mallia miten lähdetään duunista kotiin!


Testi se on puolikkaan veneen testikin!


Ehdota sinä, me testaamme!

Voit myös toivoa tai vauhdittaa haluamasi tuotteen testausta sekä lähettää ideavinkkejä. Jos esim. haluat tietää kuinka kovaa golfpallo kulkee lehtipuhaltimella tai voiko Monkeyllä ajaa 220 cm pituinen ihminen tai kuinka iso perämoottori veneessä tulee olla jotta 100 kiloinen voi vesihiihtää tai missä vaiheessa laituria lähestyttäessä on korrektia huutaa puolisolle “Hyppää p*****e!”. Mitä vaan, me testataan!

Lähetä toive alla olevalla lomakkeella.

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.


Sulje
Sulje