Silver & Honda -venepaketit

Silverin mallisto koostuu 14:sta eri mallista, joista varmasti löydät käyttötarkoitukseesi sopivan avoveneen. Kaikissa Silver-malleissa on kestävä ja pehmeästi kulkeva alumiinirunko sekä huolella suunnitellut sisätilat. Uusissa Silver BRX-malleissa rungon lisäksi myös sisätilojen laidat, turkki, istuinlaatikot yms. ovat alumiinia. Muissa malleissa sisäosat muodostuvat käyttäjäystävällisestä lasikuidusta, joka on helppo pitää puhtaana ja jonka päällä astuminen jopa kuumassa auringonpaisteessa on mukavaa. Kaikki Silver-mallimme rungot ovat suunniteltuja katkaisemaan aaltoja hienosti sekä kulkemaan pehmeästi ja vähä-äänisesti läpi myrskyisten vesien. Veneiden ajo-ominaisuudet ja polttoainetaloudellisuus ovat arvostettuja ominaisuuksia, joiden ympärille tuotekehitys rakennetaan. Silver suunnitellaan ja valmistetaan yhä tänä päivänä Suomen Ähtärissä.

Veneemme paketoidaan valmiiksi Hondan luotettavien perämoottoreiden kanssa, sillä haluamme taata Sinulle mahdollisimman sulavan, vaivattoman ja nautittavan kokemuksen heti ostosta lähtien. Hondan nelitahtiset perämoottorit ovat suorituskykyisiä, polttoainetaloudellisia, hiljaisia ja äärimmäisen luotettavia.

Kaikkiin edustamiimme veneisiin on mahdollisuus kauttamme ostaa kuljetustraileri tai tilata toimitus haluamaasi satamaan. 

Kauttamme laadukkaat  Aku  ja  JSI  - trailerit. 

Mallisto Runkomateriaali Pituudet Henkilömäärät Huippuominaisuudet
Silver X-range Täysalumiini 5,85-7,05 m 7-8 henkilöä Kestävät täysalumiiniveneet aktiiviseen käyttöön.Tilava ja monipuolinen, turvallinen liikkua.
Silver Y-range AluFibre 4,80-6,40 m 5-8 henkilöä Vauhdikkaat AluFibre-bowriderit monipuoliseen käyttöön. Vesiurheiluun soveltuvat, suojaisat istumapaikat ja kuivat säilytystilat.
Silver Z-range Lasikuitu 5,77-8,05 m 6-10 henkilöä Laadukkaat day cruiserit huippuluokan varustelulla ja ajettavuudella. Patentoitu Petestep-teknologia takaa pehmeän kulun vesillä.

X-Range | Täysalumiiniveneet

Y-Range | AluFibre-veneet

Z-Range | Lasikuituveneet

Sulje
Sulje