Alukin-veneet

Miksi Alukin?

Alukin_2023_2

TURVALLISUUS

ALUKINin runkorakenteen vahvuus on testattu ja todistettu käyttäjillä, joilla on korkeimmat turvallisuusvaatimukset, joissa merikelpoisuus hyvin tasapainoisessa rungossa on ratkaisevan tärkeää. Hitsatun kannen alla runko on täytetty kellukkeilla, jotka toimivat turvana jos vene täyttisi vedellä. Runko on suunniteltu kaikkien nopeusluokkien parhaimpiin ajo-ominaisuuksiin, ja se on rakennettu pohjoismaisen ilmaston usein tarjoamiin ankariin sääolosuhteisiin.

KESTÄVYYS

Runkorakenne perustuu poikittaisiin pohjapalkkeihin ja pitkittäisiin kulmaprofiileihin, jotka tekevät rungosta erittäin jäykän ja kestävän vääntövoimien ja vesivoimien suhteen. Runko on rakennettu meri-alumiinista EN-AW 5083 (AlMg 4.5). Kaikki rungon liitokset hitsataan kokonaan sisältä ja ulkopuolelta. Kaiteet ja targakaari on valmistettu 40 mm: n alumiiniputkista. Kaikki veneet pintakäsitellään SEAL-järjestelmällä, joka on patentoitu silaanikäsittely (ympäristön kannalta neutraali kemiallisesti sitoutunut pinnan passivointi), joka on sovitettu erityisesti veneisiin. Tällä tavoin voidaan jatkaa alumiinin käyttöiän pidentämistä, vahvistaa sen ominaisuuksia ja helpottaa veneen pitämistä puhtaana.

TOIMINTA

Ergonomia ja hyvin harkitut yksityiskohdat monipuoliseen ja käytännölliseen käyttöön ovat keskiössä venemallien suunnittelussa. Kestävät tartuntakohdat ja runsaasti tilaa oikeissa paikoissa ovat esimerkkejä tärkeistä tekijöistä, jotka helpottavat turvallista liikkumista veneeseen ja veneestä.

MUKAVUUS

Veneiden matkustamon sisustus on mukava ja hillitty ja mukavuus sekä ergonomia ovat etusijalla. Grammer-tuolit ovat vakiovarusteita kaikissa hyttiveneissä ja avomallit on varustettu mukavilla kääntötuoleilla. Muita vakiovarusteita ovat 3 tuulilasinpyyhkijää, Webaston lämmitin, valaistus himmennintoiminnolla, valaistus käytävällä ja työvalaistus. Yhdessä nämä ovat tärkeitä yksityiskohtia, joita monet painottavat valitessaan veneen.

Veneet ovat täysin varusteltuja veneitä, joissa on perämoottoreina Honda, Mercury tai Suzuki ja navigointilaitteina Garminin tai Simradin huippulaitteet. 

 

Alukin viikkokoeajot

Katso Alukin virallinen sivusto tästä

Sulje
Sulje