UTV | Fugleman

Segway Fugleman on uuden aikakauden rattiohjattava lavallinen traktorimönkijä, joka tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet hyötykäyttöön ja liikenteeseen. Fuglemanin erinomainen vakiovarustetaso sisältää virtuaalimittariston ja 10,4-tuumaisen multimedianäytön, joka tarjoaa kartat, laitteen tiedot ja keinohorisontin. Mallit ovat saatavilla kolmessa eri sporttisessa värissä ja tarjoavat mukavuutta ympäri vuoden.

Fugleman-mallit on varustettu tehokkaalla 1000-kuutioisella DOHC 4-tahtimoottorilla, joka tuottaa 105 hevosvoimaa ja 93,5 Nm vääntöä, tarjoten huippusuorituskyvyn ja nopean kiihtyvyyden. Ohjaustehostin (EPS), lukittava tasauspyörästön lukko edessä, erillisjousitettu alusta ja suuret kantavuudet tekevät Fuglemanista luotettavan kumppanin vaativiin olosuhteisiin.

Segway Appin avulla voit tarkastella Fuglemanin reaaliaikaisia tietoja, kuten hetkellistä tehoa, vääntöä ja polttoaineen tilaa. Appi mahdollistaa myös avaimettoman käynnistyksen ja tarjoaa turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, kuten SOS-toiminnon ja varashälyttimen. GPS-paikannin auttaa sinua seuraamaan mönkijän sijaintia reaaliajassa, tarjoten mielenrauhaa ja käytännöllisyyttä kaikissa tilanteissa.

Malli Moottori Vaihteisto Ohjaustehostin Maksimivääntö Renkaat Henkilömäärä
Fugleman UT10 X Deluxe (T1b) 105 hv Automaatti Kyllä 93,5 Nm 27" 3 henkilöä
Sulje
Sulje