Nimbus 405 Flybridge

Nimbus 405 Flybridge

Nimbus 405 Flybridge, joka debytoi Tukholman “Allt för Sjön” venenäyttelyssä, on syvällinen uudistus Nimbus Coupé -sarjasta, perustuen suosittuun 405 Coupé -lippulaivamalliin, joka on tunnettu ainutlaatuisesta "jalkakäytävä" suunnittelustaan. Tämä malli on suunnattu kokeneille veneilijöille, jotka arvostavat mukavuutta, sosiaalisuutta, helppokäyttöisyyttä ja pitkän matkan risteilykykyjä. "Side-walk" suunnittelun ansiosta oikeanpuoleinen sivukansi on poikkeuksellisen leveä, mahdollistaen vaivattoman ja nautinnollisen liikkumisen veneessä, maksimoiden sisätilan ohjaamossa, salongissa, alakerrassa ja hytissä.

405 Flybridge vie mukavuuden ja toiminnallisuuden uudelle tasolle, tarjoten ainutlaatuisia tiloja kuten baarin pesualtaalla, grillillä, jääkaapilla, aurinkotuolilla, suuren sohvan sekä pari ruoripenkkiä flybridgellä. Kaksoisistuinten innovatiivinen suunnittelu mahdollistaa niiden kääntämisen 180 astetta, luoden avaran sosiaalisen tilan yhdessä sohvan kanssa, ja tarvittaessa sohvan voi muuttaa ylimääräiseksi aurinkotuoliksi. Jokainen yksityiskohta on harkittu, mukaan lukien veneen kyky kulkea siltojen alitse pienin säädöin, mikä lisää veneen käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta.

Nimbus 405 Flybridge on moderni, tyylikäs ja äärimmäisen toiminnallinen vene, joka on suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä avomerellä sekä satamassa, yhdistäen vaivattoman navigoinnin, mukavuuden ja ylellisyyden veneilijöille, jotka eivät tee kompromisseja.

Asiantuntijat apunasi

Helsinki

 
KJELL WALLENIUS
Myymäläpäällikkö
0400 615 767
kjell.wallenius@boatworld.fi
MARKUS RISSANEN
Venemyynti
020 7757 210
markus.rissanen@boatworld.fi

Turku

 
PETRI ROMU
Myymäläpäällikkö
020 7757 341
petri.romu@bikeworld.fi
VELI-PEKKA VUOLA
Venemyynti
020 7757 351
veli-pekka.vuola@bikeworld.fi

Tampere

 
MIKA FAGER
Myymäläpäällikkö
020 7757 373
mika.fager@bikeworld.fi
MIKKO TUOMINEN
Myynti
020 7757 361
mikko.tuominen@bikeworld.fi
MARKUS KAITALA
Myynti
020 7756 537
markus.kaitala@bikeworld.fi
 

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Esittely

Nimbus 405 Flybridge teki ensi-iltansa Tukholman venenäyttelyssä “Allt för Sjön” . Uusi malli perustuu 405 Coupé-lippulaivaan, jossa on "jalkakäytävä". 405 Flybridge on Nimbus Coupé -malli, joka on rakennettu asiantunteville veneilijöille, jotka nauttivat sosiaalisesta toiminnasta viihtyisissä asuintiloissa, helppokäyttöisyydestö ja erinomaisista pitkän matkan risteilyominaisuuksista.

"Side-walk" design

“Side-walk” on epäsymmetrinen kannen asettelu, jossa sivukansi oikealla puolella on erityisen leveä ja tarjoaa runsaan liikkumisvapauden. Liikkumisesta tulee kätevää ja nautinnollista koko aluksella keulasta perään, on helppo nousta veneeseen ja poistua siitä oikealta puolella. Sisätilaa hyödynnetään maksimaalisesti, jolloin ohjaamo, salonki, alakerta ja hytti ovat suurempia kuin muuten tämän kokoisessa veneessä. Nimbus-jalkakäytäväkonseptin yksi piirre on suuri uppoasennettu liukuovi oikealla.

Flybridge tarjoaa useita fiksusti toimivia tiloja 

"Flybridge" sisältää baarin, jossa on pesuallas, grilli, jääkaappi, aurinkotuoli, iso sohva ja pari ruoripenkkejä. Kaksoisistuinta voidaan kääntää 180 astetta ja muodostaa siten tilava sosiaalinen istuinryhmä yhdessä sohvan kanssa. Tarvittaessa sohva voidaan helposti muuttaa myös ylimääräiseksi aurinkotuoliksi. Kaikki toiminnot on suunniteltu siten, että vene voi kulkea siltojen alla muutaman yksinkertaisen säädön jälkeen.

Nimbus 405 Flybridge

Pituus
13,33 M
Leveys
3,86 M
Paino
9655 KG
Henkilöluku
12
Veneen kantavuus
12840 KG
Hyväksyntä
C12
Polttoainesäiliö
2 X 500 L

Muut Coupé Cruisers -mallit

Sulje
Sulje