Boat World Helsinki

OLETKO UUSI VENEMYYJÄMME?

Haemme Lauttasaaren toimipisteeseen vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista uusien- ja vaihtoveneiden myyjää.

Palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti venemyynnin osalta.

Vastuualueeseesi kuuluvat pääasiassa konsernin omat tuotemerkit: Silver, Terhi, Faster ja TG-Boats, mutta myös muut edustamamme brändit , Nimbus, Paragon Yachts sekä Alukin.

Olet venemyyjä, jolle uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakkuuksienhoito on luontainen osa myyntiroolia. Olet tavoiteorientoitunut ja pitkäjänteinen. Arvostamme aikaisempaa venealan kokemusta sekä näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Olet aktiivinen, positiivinen ja myyntihenkinen persoona. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä määrätietoista työskentelytapaa. Toivomme kattavaa kielitaitoa; suomi, ruotsi ja englanti.

Hakemukset ja lisätiedot tehtävästä: TOIMITUSJOHTAJA  erkan.fere@bikeworld.fi  tai MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ axel.lund@boatworld.fi

_________________________________________________________________________________________________

Lauttasaaressa, Veneentekijäntie 5:ssä toimii vain veneisiin keskittynyt toimipisteemme. Omassa laiturissa on aina kesäisin kelluva venenäyttely ja näyttelyhallissa pääsette tutustumaan kattavasti kaikenkokoisiin edustamiimme veneisiin. 

LÖYDÄT KOKO EDUSTAMAMME VENEVALIKOIMAN KLIKKAAMALLA LOGOAMME:

Boat Worldissä on koko vuoden ympäri laaja valikoima veneitä, aina kumiveneistä yli 45 jalkaisiin moottoriveneisiin. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Terhi -, Silver -,  Faster -,  Alukin - Paragon- ja Nimbus -veneet. Myymälässä myös jatkuvasti vaihtuva vaihtovene valikoima, voit katsoa ajakohtaisen vaihtovene valikoiman täältä!  

Henkilökunnalla on vahva kokemus veneistä sekä veneilystä ja tarjoavat mielellään apua oikeanlaisen veneen valinnassa. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa veneilyä, henkilökuntamme opastaa mielellään lajin pariin aina solmuista lähtien. 

terhi_mallisto

Boat World

Veneentekijäntie 5
00210 Helsinki

*Puh. 020 7756 534 - Venemyynti
*Puh. 020 7756 530 - Huolto ja varaosa varaukset ja myynti

myynti@boatworld.fi

AUKIOLOAJAT:

 

VENEMYYNTI
MA-PE 09-18
LA 10-14

HUOLTO
MA-PE 09-17
LA suljettu

VARAOSAT
MA-PE 09-18
LA 10-14

Muina aikoina sopimuksen mukaan, ota rohkeasti yhteyttä! 

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Sulje
Sulje