Nimbus 305 Drophead

Nimbus 305 Drophead

Nimbus 305 Drophead on uuden ajan päiväretkivene, joka on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuista mukavuutta ja tyyliä viikonloppu- ja päiväretkille. Rakennettu innovatiivisen Smart Speed ​​-konseptin ympärille, vene takaa matkustajille maksimaalisen mukavuuden missä tahansa nopeudessa, mikä tekee jokaisesta matkasta nautinnollisen kokemuksen.

Pohjautuen samaan alustaan kuin palkittu Nimbus 305 Coupé, Nimbus 305 Drophead edustaa skandinaavista muotoilua parhaimmillaan; sen puhdaslinjainen ulkonäkö ja älykkäät toiminnalliset ratkaisut yhdistyvät saumattomasti, luoden veneen, joka on yhtä kaunis kuin se on käytännöllinen. Tämän päiväcruiserin design on ajatonta kauneutta, joka hengittää skandinaavisen suunnittelun perinteitä, valiten materiaalit huolellisesti ja keskittyen yksinkertaisuuteen ja toimivuuteen.

Veneen sisätilat ovat avarat ja ilmavat, korkealaatuisten materiaalien ja huolella valittujen yksityiskohtien ansiosta. Integroitu ilmanvaihtojärjestelmä, mahonkiset yksityiskohdat ja lakatut pinnat luovat yhdessä lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Tehokkaasti suunniteltu valaistus lisää sekä mukavuutta että tunnelmaa. Kaksi mukavasti sisustettua hyttiä, omistajien hytti ja sivuhytti, tarjoavat yksityisyyttä ja lepoa merellä vietettyjen päivien jälkeen.

Nimbus 305 Drophead on täydellinen yhdistelmä skandinaavista designia, mukavuutta ja yksinkertaista nautintoa, joka on suunniteltu niille, jotka arvostavat laatua ja käytännöllisyyttä yhtä paljon kuin seikkailua ja sosiaalisia hetkiä vesillä. Se on ihanteellinen valinta modernille veneilijälle, joka haluaa yhdistää päiväretkien helppouden ja viikonlopun rentoutumisen tyylikkäässä paketissa.

Asiantuntijat apunasi

Helsinki

KJELL WALLENIUS
Myymäläpäällikkö
0400 615 767
kjell.wallenius@boatworld.fi
MARKUS RISSANEN
Venemyynti
020 7757 210
markus.rissanen@boatworld.fi

Turku

PETRI ROMU
Myymäläpäällikkö
020 7757 341
petri.romu@bikeworld.fi
VELI-PEKKA VUOLA
Venemyynti
020 7757 351
veli-pekka.vuola@bikeworld.fi

Tampere

MIKA FAGER
Myymäläpäällikkö
020 7757 373
mika.fager@bikeworld.fi
MIKKO TUOMINEN
Myynti
020 7757 361
mikko.tuominen@bikeworld.fi
MARKUS KAITALA
Myynti
020 7756 537
markus.kaitala@bikeworld.fi
 

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Esittely

Day cruiser sosiaalisiin päiväretkiin

Uudentyyppinen päiväretkivene, joka sopii mukaville viikonloppu- ja päiväretkille. Vene on rakennettu uudelle Smart Speed ​​-konseptille, joka luo maksimaalisen mukavuuden kaikille matkustajille aluksella, kaikilla nopeuksilla.

Mukavaa yksinkertaisuutta 

305 Drophead on vene, joka on rakennettu samalle alustalle kuin palkittu 305 Coupé. Tämä tarkoittaa tyyliltään puhdasta skandinaavista muotoilua, joka keskittyy käytön yksinkertaisuuteen ja älykkäisiin toiminnallisiin ratkaisuihin.

Scandinavista designia ja ajatonta kauneutta.

305 Drophead hengittää käytännöllisesti katsoen skandinaavista muotoilua ja materiaalit on valittu huolella. Veneen sisustus huokuu aitoa laatua, tuntuu tilavalta ja ilmavalta. Vene on varustettu integroidulla ilmanvaihdolla. Mahonkiset yksityiskohdat luovat kauniin kontrastin lakattuihin pintoihin ja tarjoavat lämpimän ilmapiirin. Valaistus on taitavasti suunniteltu sekä mukavuutta että tehokkuutta varten. Veneessä on kaksi erittäin mukavaa hyttiä; "omistajien hytti" ja sivuhytti.

305 Drophead

Pituus
10,07 M
Leveys
3,25 M
Paino
4025 KG
Henkilöluku
8
Veneen kantavuus
5625 KG
Moottori
110-220 HP
Hyväksyntä
B
Polttoainesäiliö
250 L
Sulje
Sulje