VENEILY - HAAVEET TODEKSI

Istuitko joskus pienenä rantakalliolla ja teit kaarnasta veneen johon kepistä masto ja lehdestä purje? 
Kyhäsitkö joskus sisarusten tai kavereiden kanssa lautan ja lähditte merirosvo-seikkailulle? Ehkä menit veneellä sän kanssa kalaan? Vaarin kanssa soutelemaan? 

pikkujäpä rannalla

Lähes jokaisen aikuisen elämässä on ollut se hetki. Kaikki vesille lähteminen kuvasti meille lapsena vapautta ja seikkailua.. mutta aikuiseksi kasvettuamme se jotenkin unohtui. Tai siitä tuli jopa pelottavaa.

kalapoika

Varmaksi voidaan ehkä todeta ettei kukaan haaveillut aikuisena ravaavansa oravanpyörässä tai istuvansa liikenneruuhkassa? 
Mutta hienointa tässä on se ettei koskaan ole liian myöhäistä aloittaa, kenenkään. Ei keski-ikäisen, ikääntyneen eikä teinin. 

2018 - Vene 18 -messut

Me Boat Worldissä myydään veneitä kaikkiin käyttötarkoituksiin ja kaikenlaisiin veneilykokemuksiin. Mutta ei veneen ostaminen sinua muuta tai haaveita toteuta: veneily muuttaa!

Terhi 385 - 2018

Veneily vie sinut täysin toiseen perspektiiviin kaikesta, ruuhkattomille väylille, löytämättömiin poukamiin ja parhaisiin kala-kaislikoihin. Vene vie sinut kauas arjesta vaikka päivittäin. Me autamme; kokeineita veneilijöitä - mutta myös täysin uusia veneilijöitä! Opetetaan solmut ja rantautuminen, neuvotaan kaikessa veneilyyn liittyvässä. Ota rohkeasti yhteyttä! Veneitä meiltä löytyy niin Helsingistä, Tampereelta kuin myös Suomen Turusta! 

2018 - Silver - asiakas Shark BR 2018

Tervetuloa tutustumaan meihin ja meidän vaihtoehtoihin veneilyn elämysmaailmassa! 
Täältä löydän yhteystiedot myymälöihin: MYYMÄLÄT ja täältä pääset haaveilemaan veneistä: VENEET

Kysely ei ole voimassa

Sulje
Sulje