Niu KQi1 Sport -sähköpotkulauta
499 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Niu KQi1 Sport -sähköpotkulauta


499 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Niu-malliston kevyin sähköpotkulauta, jossa lyhyt latausaika ja helppokäyttöiset toiminnot. Erinomainen koulu- ja työmatkoille.

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Esittely

Niu KQi1 Sport – Kevyt ja helppokäyttöinen sähköpotkulauta

Ylivoimaisesta laadustaan tunnetut Niu-sähköpotkulaudat saivat mallistoon lisäyksenä KQi1 Sport -mallin. Uutuus KQi1 Sport on malliston kevyin potkulauta, mutta ei kalpene ominaisuuksiltaan tai laadultaan yhtään muista KQi-sarjan potkulaudoista. KQi1 on helppokäyttöinen, siinä on tehokkaat ja turvalliset jarrut edessä ja takana, siinä on muista Niu-malleista tutut suuret ilmatäytteiset renkaat, leveä astinlauta, leveä ohjaustanko ja ylivoimaisen mukava ajoasento. Tyylikkäällä KQi1:lla ajelet siirtymät nopeasti, ketterästi ja turvallisesti. Kuten muutkin Niu-mallit, myös KQi1 on varustettu älykkäällä teknologialla ja laadun takaavalla ylivoimaisella 2 vuoden takuulla.

 • Tehokkaat ja turvalliset jarrut edessä ja takana (rumpujarru + EBS)
 • Värikäs ja tyylikäs digitaalinen näyttö
 • Toimintamatka 25 km*
 • Latausaika 6 h
 • Maksimiteho 450 W, jatkuva teho 250 W 
 • Huippunopeus 25 km/h
 • Kuljettajan maksimipaino: 100 kg
 • Kokoontaitettava, paino 14,6 kg
 • Leveät 9” ilmatäytteiset tubeless-renkaat
 • Leveä astinlauta
 • Leveä ohjaustanko
 • Tehokas led-ajovalo ja jarruvalo takana
 • Niu App -mobiilisovellus Bluetooth-yhteydellä.
 • Sähköinen lukitus mobiilisovelluksella
 • Ajotilat: 4 eri asetusta: E-Save/Sport/Custom/jalankulkija
 • Niu-sähköpotkulautoihin on saatavissa kaikki tarvittavat varaosat
 • Lika-, pöly- ja roisketiivis  (IP54)

Katso Niu-sähköpotkulautojen vertailu

Keskiössä turvallisuutesi

Niu on KQi-mallien suunnittelussa panostanut sähköpotkulautojen turvallisuuteen. KQi1 Sport -mallissa on tehokas rumpujarru edessä, takarenkaassa on itse säädettävissä oleva lukkiutumaton EBS-moottorijarrutus, joka toimii samalla myös energian talteenottajana. KQi-malleihin on lisätty tehokas LED-ajovalo eteen ja poikkeuksellisesti näille ajoneuvoille jarruvalo taakse. Siinä on myös integroitu soittokello ja heijastimet eri suuntiin. Kännykkäsovelluksen kautta pääset muuttamaan potkulaudan ajoasetuksia, kuten huippunopeutta, moottorijarrutuksen tehoa ja paljon muuta. 

KQi1-mallissa on kilpailijoitaan leveämmät renkaat, joiden suurempi ilmatila lisää myös ajomukavuutta. Siinä on tilava, jämäkkä ja leveä astinlauta. Leveä astinlauta vakauttaa kulkua ja lisää ajomukavuutta. Niun ohjaustanko on kilpailijoitaan leveämpi ja siinä on turvallisuutta ja mukavuutta lisäävä loiva ohjauskulma. Nämä molemmat seikat vakauttavat ajoa, rauhoittavat ohjausta ja parantavat tasapainoa.

Lue täältä ohjeet turvalliseen ajoon

Älykästä teknologiaa

Niun luotettavuuden takaa Lithium-ion-akkuteknologia ja sähköpotkulaudoille poikkeuksellinen 48 V -järjestelmä.  Niu App  -mobiilisovelluksella olet yhteydessä laitteeseen. Näppärällä puhelinpidikkeellä (lisävaruste) saat puhelimestasi toisen näytön potkulautaan. Sovelluksesta näet tärkeitä tietoja laitteestasi, kuten nopeuden, akun varauksen, kuljetun matkan ja myös statistiikkaa laitteella kuljetuista matkoista. Sovelluksen avulla hallitset myös potkulaudan eri ajoasetuksia. Voit käyttää jotain 3:sta valmiiksi ohjelmoidusta nopeusasetuksesta tai luoda itse kustomoidut juuri sinulle sopivat asetukset. Sovelluksella voit myös lukita laitteesi, jolloin varashälytin aktivoituu ja laitteen takarengas lukkiutuu. Energian talteenoton ansiosta voit saada parannettua akun kapasiteettia jopa 4 % moottorijarrutuksen yhteydessä. Sovelluksella voit myös säätää moottorijarrutuksen tehon itsellesi sopivaksi.

Lue lisää Niu-mobiilisovelluksesta

Trendikäs ja erilainen

KQi1-mallissa mukavan ajoasennon löytäminen on helppoa jämäkän ja leveän astinlaudan ansiosta. Selkeän näytön ansiosta näet yhdellä vilkaisulla esim akun jäljellä olevan varaustason. KQi1:ssä on myös tehokas LED -ajovalo edessä ja jarruvalo takana. Lauta on kuljetusta tai säilytystä varten mahdollista taitaa kokoon ohjauspalkissa olevan pikalukituksen ansiosta.

Kaikilla Niu-sähköpotkulaudoilla on IP54-luokitus (lika-, pöly- ja roisketiivis). 

Löydä lähin jälleenmyyjä

Lue ostajan opas

* Toimintamatka testataan 75 kg painavalla kuljettajalla. Testissä ajetaan tasaisella nopeudella 15 km/h 25 °C:n lämpötilassa tasaisella tiellä. Testiajon alussa akku on täysi. (Akulla saavutettavaan toimintamatkaan vaikuttavia tekijöitä ovat nopeus, käynnistysten ja sammutusten määrä, liike-energian talteenoton asetus, kuljettajan paino sekä ympäristön lämpötila.)

KQi1 Sport -sähköpotkulauta, valkoinen

Jatkuva teho
250 W
Huippunopeus
25 km/h
Toimintasäde
25 km
Akku
Lithium-akku 48 V 243 Wh
Latausaika, 100%
3 tuntia
Paino
14,6 kg
Eturengas
9 x 2,3”, ilmatäytteinen
Takarengas
9 x 2,3”, ilmatäytteinen
Jarrut
Rumpujarru edessä + EBS
Ohjaustanko
520 mm leveä
Etuvalot
LED Halo
Sulje
Sulje