Niu KQi3 Pro -sähköpotkulauta
899 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Niu KQi3 Pro -sähköpotkulauta


899 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Trendikäs ja turvallinen sähköpotkulauta, jossa tehokkaat levyjarrut edessä ja takana. 

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Esittely

KQi3 Pro – Trendikäs ja turvallinen sähköpotkulauta

Ylivoimaisesta laadustaan tunnettujen Niu-sähköpotkulautamalliston tehokas suorittaja on KQi3 Pro. Tyylikäs KQi3 Pro on joko kokomusta tai kimaltelevan ruusukultainen. Tehokas moottori ja tehokkaat ja levyjarrut edessä ja takana tekevät siitä helppokäyttöisen ja todella turvallisen. KQi3 Pro -mallissa on muista Niu-malleista tutut suuret ilmatäytteiset renkaat, leveä astinlauta, leveä ohjaustanko ja ylivoimaisen mukava ajoasento. Tyylikkäällä KQi3:lla leijut pidemmätkin siirtymät nopeasti, ketterästi ja turvallisesti. Kuten muutkin Niu-mallit, on myös KQi3 varustettu älykkäällä teknologialla ja laadun takaavalla ylivoimaisella 2 vuoden takuulla.

 • Tehokkaat ja turvalliset levyjarrut edessä ja takana, lisäksi lukkiutumaton EBS-moottorijarrutus takana
 • Toimintamatka 50 km*
 • Latausaika 6 h
 • Maksimiteho 700 W, jatkuva teho 350 W 
 • Huippunopeus 25 km/h
 • Kuljettajan maksimipaino: 120 kg
 • Kokoontaitettava ja kannettava
 • Taittomekanismi: 2 step easy folding
 • Lika-, pöly- ja roisketiivis  (IP54)
 • Leveät renkaat
 • Leveä etu- ja takareunasta ylös nouseva yhtenäinen astinlauta
 • Leveä ohjaustanko
 • Tehokas led-ajovalo ja jarruvalo takana
 • Niu App -mobiilisovellus Bluetooth-yhteydellä.
 • Sähköinen lukitus
 • Ajotilat: 4 eri asetusta: E-Save/Sport/Custom/jalankulkija
 • Niu-sähköpotkulautoihin on saatavissa kaikki tarvittavat varaosat

Katso Niu-sähköpotkulautojen vertailu


Keskiössä turvallisuutesi

Niu on KQi3-mallin suunnittelussa panostanut sähköpotkulautojen turvallisuuteen. Tehokkaat levyjarrut edessä ja takana on poikkeuksellista sähköpotkulaudoille. Levyjarrujen lisäksi takarenkaassa on lukkiutumaton EBS-moottorijarrutus, joka samalla toimii myös energian talteenottajana. KQi3-malleihin on lisätty tehokas LED-ajovalo eteen ja poikkeuksellisesti näille ajoneuvoille jarruvalo taakse, siinä on myös integroitu soittokello ja heijastimia joka suuntaan. Kännykkäsovelluksen kautta pääset muuttamaan potkulaudan ajoasetuksia kuten huippunopeutta. 

KQi3-mallissa on kilpailijoitaan 30 % leveämmät renkaat, joiden suurempi ilmatila lisää myös ajomukavuutta. Sen poikkeuksellisesti muotoilu jämäkkä ja suuri astinlauta on 13 % leveämpi kun kilpailijoilla. Leveä astinlauta vakauttaa kulkua ja lisää ajomukavuutta. Niun ohjaustanko on kilpailijoitaan 25 % leveämpi ja sen ohjauskulma on taivutettu 75 astetta taaksepäin. Nämä molemmat seikat vakauttavat ajoa, rauhoittavat ohjausta ja parantavat tasapainoa. KQi3-mallin ohjaustanko on tavanomaista korkeampi ja soveltuu siten myös pidemmille kuskeille. 

Lue täältä ohjeet turvalliseen ajoon

Älykästä teknologiaa

Niun pitkän toimintasäteen takaa Lithium-ion-akkuteknologia ja sähköpotkulaudoille poikkeuksellinen 48 V -järjestelmä.  Niu App  -mobiilisovelluksella olet yhteydessä laitteeseen. Näppärällä puhelinpidikkeellä (lisävaruste) saat puhelimestasi toisen näytön potkulautaan. Sovelluksesta näet tärkeitä tietoja laitteestasi, kuten nopeuden, akun varauksen, kuljetun matkan ja myös statistiikkaa laitteella kuljetuista matkoista. Sovelluksen avulla hallitset myös potkulaudan eri ajoasetuksia. Voit käyttää jotain 3:sta valmiiksi ohjelmoidusta nopeusasetuksesta tai luoda itse kustomoidut juuri sinulle sopivat asetukset. Sovelluksella voit myös lukita laitteesi, jolloin varashälytin aktivoituu ja laitteen takarengas lukkiutuu. Energian talteenoton ansiosta voit saada parannettua akun kapasiteettia jopa 4 % moottorijarrutuksen yhteydessä.

Lue lisää Niu-mobiilisovelluksesta

Trendikäs ja erilainen

Niun astinlaudassa on poikkeuksellinen U-muotoilu. Tämä lisää laitteen jäykkyyttä ja sen ansiosta voit jalalla nojata myös takarenkaan yllä. KQi3-sähköpotkulautaa saa myös viidessä eri värissä, Niu:lla erotut harmaasta massasta. Niu on myös tuonut laitteeseen skootterimallistostaan tutun ikonisen halo-led ajovalon ja tyylikkään pienen ”tuulilasin”. Pikalukituksella saat ohjauspalkin taitettua kasaan ja käännettyä astinlaudan takareunan pikakiinnitykseen jolloin ohjauspalkki toimii kantokahvana. Kätevä ominaisuus kun haluat ottaa laitteesi mukaan esim julkiseen kulkuvälineeseen.

Kaikilla Niu-sähköpotkulaudoilla on IP54-luokitus (lika-, pöly- ja roisketiivis). 

Löydä lähin jälleenmyyjä

Lue ostajan opas

* Toimintamatka testataan 75 kg painavalla kuljettajalla. Testissä ajetaan tasaisella nopeudella 15 km/h 25 °C:n lämpötilassa tasaisella tiellä. Testiajon alussa akku on täysi. (Akulla saavutettavaan toimintamatkaan vaikuttavia tekijöitä ovat nopeus, käynnistysten ja sammutusten määrä, liike-energian talteenoton asetus, kuljettajan paino sekä ympäristön lämpötila.)KQi3 Pro -sähköpotkulauta, ruusukulta

Maksimiteho
700 W
Jatkuva teho
350 W
Huippunopeus
25 km/h
Toimintasäde
50+ km
Akku
Lithium-akku 48 V 486 Wh
Latausaika, 100%
6 tuntia
Paino
20 kg
Pituus
1 173 mm
Eturengas
9,5 x 2,5”, ilmatäytteinen, tubeless
Takarengas
9,5 x 2,5”, ilmatäytteinen, tubeless
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana + EBS
Ohjaustanko
541,5 mm leveä
Etuvalot
LED Halo
Korkeus
1202 mm
Sulje
Sulje