Segway Powersports -mönkijät

Nyt valko-punainen Snarler AT6 L kampanjahintaan!

Snarler AT6 L Standard 6 790 € (sh. 7 790 €)*

Snarler AT6 L Full version 7 790 € (sh. 8 790 €)*

*Kampanja voimassa 30.9.2023 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. 

Legendaarisen Segwayn traktorimönkijämallisto edustaa maastoajoneuvojen innovatiivisinta kärkeä. Markkinoiden älykkäimmillä ominaisuuksilla varustetuissa traktorimönkijöissä on vakiona oma puhelinsovellus, jonka myötä saat käyttöösi mm. avaimettoman käynnistyksen, varashälyttimen ja SOS-toiminnon, ja voit myös tutkia mönkijän reaaliaikaisia tietoja, sijaintia ja ajodataasi. Segway-mönkijöiden tehokkaat ja sitkeät nelitahtimoottorit ovat kehitetty toimimaan hyvin kaikissa olosuhteissa. Mallistosta löytyy sopivat mönkijämallit moneen tarpeeseen: päivittäiseen liikkumiseen, piha- ja lumitöihin, taakkojen siirtelyyn, maastoajoon ja harrastuksiin. 

Segway - Fear no place

MALLISTO

ATV | Snarler

Segway Snarler on  perinteinen tanko-ohjattava traktorimönkijä, joka sopii erinomaisesti sekä huvi- että hyötykäyttöön. Snarleria on saatavilla kahdella eri pituudella: lyhyt kaksipaikkainen (AT6 S) ja pitkä kaksipaikkainen (AT6 L). Saatavilla on kolme eri varustetasoa: Naked, Standard ja Full Version. Kaikissa on vakiona erinomaiset LED-valot, vinssi ja Segway App -puhelinsovellus. Mönkijän moottorina laitteissa on tehokas 44 hv / 570 cm3  DOHC 4-tahtimoottori, joka on optimoitu antamaan kaiken tehon kiihdyttäessä ja antaen nautinnollisen ajokokemuksen. 

UTV | Fugleman

Segway Fugleman on uuden aikakauden rattiohjattava lavallinen traktorimönkijä, jonka mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Fugleman on erinomainen vaihtoehto ympärivuotiseen käyttöön suojaisan ohjaamonsa ansiosta.

SXS | Villain

Segway Villain on ärhäkkä rinnakkainistuttava sporttimönkijä kovempaan menoon. 

Lisätietoja:  segwaypowersports.fi

ATV | Snarler

UTV | Fugleman

SXS | Villain

Sulje
Sulje