Huoltopalvelut

Merkkikohtainen huolto Vauriokorjauspalvelut Varaosapalvelut Vene-Talvisäilytys

boat world huolto 2019

Lauttasaaressa, Veneentekijäntie 5:ssä toimii Vespoihin, veneisiin sekä ATV ja pienkoneisiin keskittynyt toimipisteemme. Omassa laiturissa on aina kaudella kelluva venenäyttely ja näyttelyhallissa pääsette tutustumaan kattavasti edustamiimme veneisiin sekä Vespa -mallistoon, Polaris ja Honda ATV laitteisiin sekä Honda Power tuotteisiin.

Valikoimaamme myynnin sekä huollon puolesta kuuluvat brändit Terhi , Silver , Faster , AMT , XO , Nimbus .
Sekä moottorit Honda , Suzuki, Evinrude ja Torqeedo .

Henkilökunnalla on vahva kokemus veneistä sekä veneilystä ja tarjoavat mielellään apua oikeanlaisen veneen valinnassa ja varustelussa. Henkilökunta auttaa mielellään myös Polaris tai Honda mönkijän valinnassa, Vespa n että Honda Power malliston esittelyssä. 

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa veneilyä, henkilökuntamme opastaa mielellään lajin pariin aina solmuista lähtien.

Lauttasaaressa huollamme pienkoneet, atv:t, skootterit, venemoottorit ja veneet alkuperäisvaraosilla laadun takaamiseksi. Saman katon alta löytyy merkkihuolto, varaosa myynti sekä edustamiemme tuotteiden lisävaruste myynti.

Tarjoamme myös talvisäilytystä jolloin veneen voi jättää meille syksyllä, ja noutaa vaikka vasta kauden alkaessa valmiiksi huollettuna ja ajovalmiina.

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous tarvitsemastasi huollosta!

Puhelin - 020 775 6535 Sähköposti - huolto@boatworld.fi

Maksuvaihtoehtoina meillä käy:

  • Käteinen
  • Useimmat pankkikortit (pois lukien American Express ja Diners)
  • Yksityisasiakkaille tarjottava laskulla kiitos palvelu. Palvelulla on mahdollista saada 30 päivää korotonta maksuaikaa. Palvelu edellyttää luotonhakijalta 18v ikää sekä kunnossa olevia luottotietoja
  • Yritysasiakkaiden on mahdollista saada laskutustili hyväksytyn tilinavaushakemuksen jälkeen
Sulje
Sulje