Tilaa uutiskirje

Oletko kiinnostunut tarjouksista, tapahtumista sekä uusimmista moottoripyörä-, mönkijä-, moottorikelkka-, pienkone- ja veneuutisista? Tilaa haluamasi uutiskirjeet täältä.

HenkilötiedotValitse tästä sinua kiinnostavat tuotteet

Mönkijät

Mönkijät
Honda ja Polaris ovat kaksi Suomen suosituinta mönkijämerkkiä. Honda on maailman vanhin mönkijöiden valmistaja ja maailman ostetuin mönkijämerkki. Monipuolinen Polaris tarjoaa perinteisten mallien lisäksi mm. tieliikenteeseen hyväksytyt traktorimönkijät.

Moottorikelkat

Moottorikelkat
Jo yli 50 vuotta moottorikelkkoja tehnyt Polaris on yksi maailman johtavista alan valmistajista. Se tarjoaa vaihtoehdon kaikkiin kelkkailumuotoihin: urheilulliseen ajoon, matkailuun ja hyötykäyttöön.

Moottoripyörät

Moottoripyörät
Kaiken kattava valikoima tunnettuja maailmanmerkkejä, joista löytyy sopiva vaihtoehto niin tavalliselle arkikuljettajalle kuin maailmanmestaruustason kisakuskille. Edustamamme moottoripyörämerkit ovat Honda, Victory ja KTM. Lisäksi valikoimassamme Vespa-skootterit.

Mopoautot ja mopot

Mopoautot ja mopot
Ligier on mopoautoilun kehittäjä ja uudistaja, joka ei tingi laadusta eikä varustelun monipuolisuudesta. Ligier on mukava tapa liikkua neljällä pyörällä turvallisesti jo 15-vuotiaasta lähtien.

Myymme myös Vespa-, Gilera- ja Honda-mopoja.

Motocross

Motocross
Motocross-merkkimme Honda ja KTM ovat voittoisia kisakoneita niin Suomessa, Euroopassa kuin muuallakin maailmassa. Mallistosta poimittavissa aina oikea pyörä pikkucrossarista kisamonttujen huippuammattilaiselle.

Varusteet ja tarvikkeet

Varusteet ja tarvikkeet
Alan ykkösmerkit kuskeille, matkustajille ja heidän ajokalustolleen, mm. Arai, Givi Scott, Dainese, Rukka, Halvarssons. Kaikki, mitä moottoripyöräilyssä, kelkkailussa tai mönkijällä liikkuessa tarvitset.

Veneet

Veneet
Erittäin laaja valikoima tunnettuja maailmanmerkkejä, joista löytyy sopiva vaihtoehto niin mökkiveneilijälle kuin pitkää matkaa tekevälle. Edustamamme venemerkit ovat Silver, Faster, Terhi, XO, Sea Star, Paragon, Storebro, Nimbus, Paragon ja Delta.


Sulje
Sulje