Niu MQi GT EVO (A1)
6 500 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Niu MQi GT EVO (A1)


6 500 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Niu-malliston nopein, jopa 100 km/h kulkeva suorituskykyinen sähköskootteri, jossa on nerokas kahden akun järjestelmä.

  • Toimintasäde: 65-75 km
  • Latausaika: 4/5 tuntia 
  • Jatkuva teho: 6500 W
  • Maksiminopeus: 100 km/h
  • Rekisteröity kahdelle
  • Ajettavissa A1-ajokortilla (kevytmoottoripyörä)
  • Takuu 2 vuotta

Valitse väri:

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 12 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Esittely

Suorituskykyinen sähköskootteri täynnä nerokkaita ominaisuuksia

Niun uutuusmalli vuodelle 2023 on 100 km/h nopeuden saavuttava todellinen voimapesä, joka on varustettu kahdella suorituskykyisellä akulla. MQi GT EVO:n suuri runko mahdollistaa hyvät tilat kahdelle matkustajalle ja 100 km/h huippunopeus varmistaa, että pysyt helposti muun liikenteen mukana kaikilla teillä. Uuden tehokkaan 6500 W moottorin ja suuren akkukapasiteetin ansiosta sähköskootterin kiihtyvyys ja suorituskyky on Niu-malliston paras, eikä sen silmiähivelevä muotoilu jätä ketään kylmäksi. Uusien neljännen sukupolven Lithium-ion-akkujen ansiosta lataus on tehokkaampaa, 5 h latausaika varmistaa, että olet joka päivä valmis uusiin seikkailuihin. MQi GT EVO:ssa on uusi LED värimittaristo neljällä erilaisella mittaritaululla ja skootterin seurantaan tarkoitettu  Niu App -mobiilisovellus . MQi GT:n kaksi 4th Gen Lithium-ion-akkua ovat turvallisia ja kestäviä käytössä. Tämän Niu MQi GT -mallin ajaminen vaatii A1-ajokortin (kevytmoottoripyörä), ja se on rekisteröity kahdelle. 


Edulliset ajokilometrit, helppo lataus

Niu-sähköskootterilla ajat puhtaasti ja edullisesti sähköllä. Lähes huoltovapaa tekniikka takaa sen, että voit keskittyä enemmän itse ajamiseen. MQi GT EVO on oivallinen kulkupeli kaikkiin päivittäisiin ajoihin, kaupungissa tai maantiellä. Ajelet päivän ja jätät akut yöksi latautumaan – aamulla sähköskootterisi on taas valmiina päivän menoihin. MQi GT:n akut ovat kevyitä ja helposti siirrettäviä. Akut voi ladata ulkona kiinni skootterissa tai voit kantaa akut sisätiloihin ladattavaksi. Tämä on erinomainen ominaisuus etenkin kaupungissa, kun latausmahdollisuutta ei välttämättä ole pysäköintialueen läheisyydessä. Yhden akun lataus tyhjästä täyteen kestää 4 tuntia, molempien lataus täyteen kestää vain 5 tuntia. MQi GT EVO -skootteria voi käyttää kahdella akulla, jolloin sen toimintasäde on paras mahdollinen, tai yhdellä akulla, jolloin toinen voi olla latauksessa ja penkin alle vapautuu säilytystilaa. Akun latauksen hoidat kätevästi tavallisesta pistorasiasta – niin helppoa ja kätevää!

Niu-MQi-GT-Evo A1-sahkoskootteri 2022 Oranssi-Action-002

Helppoa käytettävyyttä

MQi GT EVO:n suunnittelussa on panostettu skootterin käytön helppouteen. Älykäs mittaristo kertoo sinulle tärkeimmät tiedot yksinkertaisessa muodossa ja voit seurata siitä reaaliaikaisesti sähköskootterisi vointia. Väri-LCD-mittaristoon voi valita mieleisesi ulkonäön neljästä eri vaihtoehdosta. Vakionopeudensäädin (Cruise control) on käytössäsi yhdellä napin painalluksella ja sinä voit keskittyä nauttimaan itse matkasta. Ajossa mukavuutta lisää myös matkustajan jalkatapit skootterin sivuilla. Skootterissa on myös koukku kassiasi varten ja USB-liitäntä esim. puhelimesi latausta varten. Parantaakseen turvallisuuttasi MQi GT EVO hyödyntää 360 asteen LED-valojärjestelmää, jossa näkyvyytesi on taattu jokaiseen suuntaan. Ikoninen, pyöreä Halo-etuvalo antaa riittävästi valotehoa pimeäänkin vuodenaikaan.

Helppokäyttöiset toiminnot

Helppokäyttöinen, selkeä ja moderni LCD-mittaristo tarjoaa perusajodatan lisäksi hyödyllistä tietoa akun tilasta. Valittavissa on kolme eri ajotilaa: voit valita maksimaalisen toimintasäteen, tehokkuuden tai näiden optimoidun yhdistelmän. 

Niu-MQi-GT-Evo A1-sahkoskootteri 2022 Oranssi-Action-003

Keskiössä turvallisuutesi 

Niu MQi GT EVO:ssa on suuntavilkun palautusautomatiikka, joka kytkee vilkun pois päältä täyden käännöksen jälkeen. Näin et unohda koskaan vilkkua päälle, mikä parantaa turvallisuuttasi merkittävästi. Huonolla kelillä tai väliaikaisessa pysäköinnissä voit lisätä näkyvyyttäsi varoitusvaloilla. 

Varkailta suojattu

Niu MQi GT EVO on hyvin suojattu varkauksien ja ilkivallan varalta. Skootteri on varustettu 6-suuntaisilla liikeantureilla ja GPS-paikantimella, jotka tunnistavat luvattoman liikuttelun ja käynnistysyritykset. Tämä varkaudenestojärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi (Niu App) myös, jos skootterisi vaikka kaatuu. Voit myös aktivoida moottorin lukituksen, jos skootteriasi siirretään luvattomasti. 

Pyydä tarjous

Löydä lähin jälleenmyyjä

MQi GT EVO - sähköskootteri (A1)

Ajokorttiluokka
A1
Maksimiteho
6 500 W
Jatkuva teho
5 000 W
Huippunopeus
100 km/h
Toimintasäde
65-75 km
Akku
2 x 26 Ah Lithium-akku / 72 V, irroitettava
Latausaika, 100%
5 tuntia (2 akkua)
Paino
128 kg
Pituus
1 949 mm
Istuinkorkeus
816 mm
Istuin
2-paikkainen
Eturengas
90/90-14
Takarengas
110/80-14
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana
Etuvalot
LED
Takavalo
LED
Vuosimalli alkaen
0
Vuosimalli asti
0
Moottori
72 V, 5 kW
Leveys
700 mm
Sulje
Sulje