Niu MQi GT SR
4 490 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Niu MQi GT SR


4 490 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Tyylikäs ja helppokäyttöinen sähköskootteri, jossa on nerokas kahden akun järjestelmä. Älykäs vaihtoehto kaupunkiliikenteeseen. 

  • Toimintasäde: 80–100 km
  • Latausaika: 4.5 tuntia
  • Jatkuva teho: 3000 W
  • Nopeus: 25/45 km/h*
  • Rekisteröity kahdelle
  • Ajettavissa mopokortilla
  • Takuu 2 vuotta

*Niun ohjaustangosta voit muuttaa napilla laitteen maksiminopeuden 25 km/h (mode 1) tai 45 km/h (mode 2). 

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 12 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Esittely

Suorituskykyinen sähköskootteri täynnä nerokkaita ominaisuuksia

Niu MGi GT -sähköskootteri on varustettu kahdella suorituskykyisellä akulla. 4,5 tunnin latausaika varmistaa, että olet joka päivä valmis uusiin seikkailuihin. MQi GT:ssä on luotettava Bosch-sähkömoottori ja vakiona skootterin seurantaan tarkoitettu  Niu App -mobiilisovellus . MQi GT:n kaksi Lithium-ion-akkua ovat turvallisia ja kestäviä käytössä. MQi GT on rekisteröity kahdelle, joten saat myös kaverisi kyytiin mukaan nauttimaan sähköisen menopelin ketterästä kyydistä. MQi GT:stä on saatavilla myös  70 km/h kulkeva versio


Edulliset ajokilometrit, helppo lataus

Niu-sähköskootterilla ajat puhtaasti ja edullisesti sähköllä. Lähes huoltovapaa tekniikka takaa sen, että voit keskittyä enemmän itse ajamiseen. MQi GT on oivallinen kulkupeli päivittäisiin ajoihin kaupungissa. Ajelet päivän ja jätät akut yöksi latautumaan – aamulla sähköskootterisi on taas valmis päivän menoihin. MQi GT:n akut ovat kevyitä ja helposti siirrettäviä. Akut voi ladata ulkona kiinni skootterissa tai voit kantaa akut sisätiloihin ladattavaksi. Tämä on erinomainen ominaisuus etenkin kaupungissa, kun latausmahdollisuutta ei välttämättä ole pysäköintialueen läheisyydessä. Yhden akun lataus tyhjästä täyteen kestää 4,5 tuntia. MQi GT -skootteria voi käyttää kahdella akulla, jolloin sen toimintasäde on paras mahdollinen, tai yhdellä akulla jolloin toinen voi olla latauksessa ja penkin alle vapautuu säilytystilaa. Akun latauksen hoidat kätevästi tavallisesta pistorasiasta – niin helppoa ja kätevää!

Helppoa käytettävyyttä

MQi GT:n suunnittelussa on panostettu skootterin käytön helppouteen. Älykäs mittaristo kertoo sinulle tärkeimmät tiedot yksinkertaisessa muodossa ja voit seurata siitä reaaliaikaisesti sähkömoposi vointia. Vakionopeudensäädin (Cruise control) on käytössäsi yhdellä napin painalluksella ja sinä voit keskittyä nauttimaan itse matkasta. Ajossa mukavuutta lisää myös matkustajan jalkatapit skootterin sivuilla. Skootterissa on myös koukku kassiasi varten ja USB-liitäntä esim. puhelimesi latausta varten. Parantaakseen turvallisuuttasi MQi GT hyödyntää 360 asteen LED-valojärjestelmää, jossa näkyvyytesi on taattu jokaiseen suuntaan. Ikoninen, pyöreä Halo-etuvalo antaa riittävästi valotehoa pimeäänkin vuodenaikaan. 

Helppokäyttöiset toiminnot

Helppokäyttöinen, selkeä ja moderni LCD-mittaristo tarjoaa perusajodatan lisäksi hyödyllistä tietoa akun tilasta. Valittavissa on kolme eri ajotilaa: voit valita maksimaalisen toimintasäteen, tehokkuuden tai näiden optimoidun yhdistelmän. 

Keskiössä turvallisuutesi 

Niu MQi GT:ssä on suuntavilkun palautusautomatiikka, joka kytkee vilkun pois päältä täyden käännöksen jälkeen. Näin et unohda koskaan vilkkua päälle, mikä parantaa turvallisuuttasi merkittävästi. Huonolla kelillä tai väliaikaisessa pysäköinnissä voit lisätä näkyvyyttäsi varoitusvaloilla. 

Varkailta suojattu

Niu MQi GT on hyvin suojattu varkauksien ja ilkivallan varalta. Skootteri on varustettu 6-suuntaisilla liikeantureilla ja GPS-paikantimella, jotka tunnistavat luvattoman liikuttelun ja käynnistysyritykset. Tämä varkaudenestojärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi (Niu App) myös, jos skootterisi vaikka kaatuu. Voit myös aktivoida moottorin lukituksen, jos skootteriasi siirretään luvattomasti. 


Pyydä tarjous

Löydä lähin jälleenmyyjä

MQi GT (SR), valkoinen

Ajokorttiluokka
AM 120 (mopokortti)
Maksimiteho
3 000 W
Huippunopeus
25/45 km/h (mode 1 / mode 2)
Toimintasäde
80-100 km
Akku
2 x Lithium-akku, 31 Ah / 48 V, irroitettava
Latausaika, 100%
4.5 tuntia
Paino
115 kg
Pituus
1949 mm
Istuinkorkeus
816 mm
Istuin
2-paikkainen
Eturengas
90/90-14
Takarengas
110/80-14
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana
Etuvalot
LED
Takavalo
LED
Vuosimalli alkaen
0
Vuosimalli asti
0
Moottori
Bosch
Sulje
Sulje