Niu MQi+ Sport SR
2 690 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Niu MQi+ Sport SR


2 690 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Niu MQi -malliston kevyempi sähköskootteri, jossa on tehokas moottori ja sähköskootterin seurantaan tarkoitettu mobiilisovellus. Näppärä vaihtoehto päivittäisiin ajoihin.

  • Toimintasäde: 60-75 km
  • Latausaika: 6 tuntia
  • Jatkuva teho: 1200 W
  • Nopeus: 25/45 km/h*
  • Rekisteröity kahdelle
  • Ajettavissa mopokortilla
  • Takuu 2 vuotta

*Niun ohjaustangosta voit muuttaa napilla laitteen maksiminopeuden 25 km/h (mode 1) tai 45 km/h (mode 2). 

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 12 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Esittely

Kevyt ja ketterä sähköskootteri päivittäiseen ajoon

MQi+ malliston kevyempi versio. 6 tunnin latausaika varmistaa, että olet joka päivä valmis uusiin seikkailuihin. MQi+ Sport SR:ssa, kuten kaikissa muissakin Niu-malleissa, on vakiona luotettava, huoleton ja voimakkaasti vääntävä sähkömoottori ja skootterin seurantaan tarkoitettu  Niu App -mobiilisovellus

Niu M+ -sahkoskootteri - takavalo

Ketterästi kaupungissa

Urbaani kulkupeli edullisilla käyttökustannuksilla ja lähes huoltovapaalla tekniikalla. MQi+ Sport SR on oivallinen kulkupeli päivittäisiin ajoihin. Ajelet päivän ja jätät akun yöksi latautumaan – ja aamulla skootterisi on taas valmis päivän menoihin. MQi+ Sport SR:n akku on kevyt ja helposti siirrettävä. Sen voi ladata ulkona suoraan skootterista tai akun voi ottaa mukaan sisätiloihin ladattavaksi. Tämä on erinomainen ominaisuus etenkin kaupungissa, kun latausmahdollisuutta ei välttämättä ole pysäköintialueen läheisyydessä. MQi+ Sport SR on rekisteröity kahdelle, joten saat myös kaverisi kyytiin mukaan nauttimaan sähköisen menopelin ketterästä kyydistä. 

Niu M+ -sahkoskootteri - ajovalot

Helppokäyttöinen ajopeli

MQi+ -mallien suunnittelussa on panostettu skootterin käytön helppouteen. Älykäs mittaristo kertoo sinulle tärkeimmät tiedot yksinkertaisessa muodossa ja voit seurata siitä reaaliaikaisesti sähkömoposi vointia. Vakionopeudensäädin (Cruise control) on käytössäsi yhdellä napin painalluksella ja sinä voit keskittyä nauttimaan itse matkasta. Ajossa mukavuutta lisää myös esiintaitettavat jalkatapit skootterin sivuilla. Skootterissa on myös koukku kassiasi varten ja lokero tavaroillesi. Parantaakseen turvallisuuttasi MQi+ hyödyntää 360 asteen LED-valojärjestelmää, jossa näkyvyytesi on taattu jokaiseen suuntaan. Ikoninen, pyöreä Halo-etuvalo antaa riittävästi valotehoa pimeäänkin vuodenaikaan. 

Niu M+ -sahkoskootteri - varoitusvalot

Keskiössä turvallisuutesi 

Niu MQi+:ssa on suuntavilkun palautusautomatiikka, joka kytkee vilkun pois päältä täyden käännöksen jälkeen. Näin et unohda koskaan vilkkua päälle, mikä parantaa turvallisuuttasi huomattavasti. Huonolla kelillä tai väliaikaisessa pysäköinnissä voit lisätä näkyvyyttäsi varoitusvaloilla. 

Niu M+ -sahkoskootteri - liikeanturit

Varkailta suojattu

Niu MQi+ on hyvin suojattu varkauksien ja ilkivallan varalta. Skootteri on varustettu 6-suuntaisilla liikeantureilla ja GPS-paikantimella, jotka tunnistavat luvattoman liikuttelun ja käynnistysyritykset. Tämä varkaudenestojärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi (Niu App) myös, jos skootterisi vaikka kaatuu. Voit myös aktivoida moottorin lukituksen, jos skootteriasi siirretään luvattomasti. 

M+ 2019 Detail 003

Maailmanluokan designia

Niu MQi+ -mallin viileän minimalistinen ulkoasu on palkittu lukuisilla design-palkinnoilla, mm. Red Dot ja Good Design. 

Niu - Design Awards - Palkinnot

* Videosta poiketen MQi+ Sport SR -mallissa on Eve-akku, jonka latausaika on 6 tuntia. 

Löydä lähin jälleenmyyjä

MQi+ Sport (SR), valkoinen

Ajokorttiluokka
AM 120 (mopokortti)
Maksimiteho
1 400 W
Jatkuva teho
1 200 W
Huippunopeus
25/45 km/h (mode 1 / mode 2)
Toimintasäde
60-75 km
Akku
Eve - Lithium-akku, 31 Ah / 48 V
Latausaika, 100%
6 h
Paino
72 kg
Pituus
1 728 mm
Istuinkorkeus
730 mm
Istuin
2-paikkainen
Eturengas
90/90-10
Takarengas
90/90-10
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana.
Etuvalot
LED Halo
Takavalo
Unibody
Moottori
Bosch
Sulje
Sulje