Esittely

Niu N Sport – Vakaa ja luotettava sähkömopo

Niu N Sport tarjoaa vakaata ajettavuutta ja runsaita tiloja myös matkustajalle. Tämän hieman M+ -mallia   isomman skootterimallin suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti ajoergonomia ja käyttömukavuus. Niu N Sportissa, kuten kaikissa muissakin Niu-sähköskoottereissa, on vakiona Boschin moottori ja sähkömopon seurantaan tarkoitettu Niu App -mobiilisovellus. Akkuna on Panasonicin laadukas ja kestävä lithium-akku. Latausaika on 7 tuntia ja toimintasädettä ajotavasta ja ajotilasta riippuen 50–80 km. 

  • Toimintasäde: 50-80 km
  • Latausaika: 7 tuntia
  • Jatkuva teho: 1800 W
  • Maksiminopeus: 45 km/h

Katso tarkemmat tekniset tiedot alta.

Helppokäyttöiset toiminnot

Helppokäyttöinen, selkeä ja moderni LCD-mittaristo tarjoaa perusajodatan lisäksi hyödyllistä tietoa akun tilasta. Valittavissa on kolme eri ajotilaa: voit valita maksimaalisen toimintasäteen, tehokkuuden tai näiden optimoidun yhdistelmän. 

Tärkeä tavarat mukaan

N Sportissa on muita Niu-malleja enemmän säilytystilaa. Akku sijaitsee jalkatilassa, joten satulan alle jää 18,9 litran tila kypärää tai pientä kassia varten. Etukonsolissa on myös esiintaitettava koukku, johon saat kätevästi vaikka pienen ostoskassin. Tarvittaessa voit lisätä kuljetuskapasiteettia hankkimalla skootteriisi sopivan  takalaukun

Yksinkertaisen tyylikäs

Niu N Sportin suunnittelun kulmakiviä on simppeli ja minimalistinen tyyli. Skootterin selkeät linjat ja viimeistellyt detaljit tekevät N Sportista tyylikkään ilmestyksen. 


N Sport - sähköskootteri

Ajokorttiluokka
AM 120 (mopokortti)
Maksimiteho
2 400 W
Jatkuva teho
1 800 W
Huippunopeus
45 km/h
Toimintasäde
50–80 km
Akku
Panasonic/18650 - Lithium-akku, 29 Ah
Latausaika, 100%
7 h
Pituus
1 800 mm
Akseliväli
1 280 mm
Istuinkorkeus
740 mm
Eturengas
90/90-12
Takarengas
120/90-12
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana
Etuvalot
LED Icon
Takavalo
Unibody
Moottori
Bosch
Sulje
Sulje