Niu UQi GT SR
2 790 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Niu UQi GT SR


2 790 €

Hintaan lisätään tuotekohtaiset toimituskulut

Näppärä Niu UQi GT on 2-paikkainen sähköskootteri, jossa on suuret renkaat ja reilusti asennetta.

  • Toimintasäde: 55–75 km
  • Latausaika: 7 tuntia
  • Jatkuva teho: 1500 W
  • Nopeus: 25/45 km/h*
  • Rekisteröity kahdelle

*Niun ohjaustangosta voit muuttaa napilla laitteen maksiminopeuden 25 km/h (mode 1) tai 45 km/h (mode 2). 

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 12 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Esittely

UQi GT – Vaivatonta liikkumista

Kevyen ja ketterän Niu UQi -malliston on uusi sähköskootteri pidemmällä toimintasäteellä ja isommalla rengaskoolla. Suuri rengaskoko tekee ajosta tasaisempaa ja vaivattomampaa, UQi GT:llä voi huoletta ja vaivattomasti ajaa huonommillakin ajopinnoilla. UQi GT:ssä on kaikki isommista Niu-malleista tutut tekniset ratkaisut kuten korkealaatuinen moottori, laadukas Li-ion-akku ja skootterin seurantaan tarkoitettu  Niu App -mobiilisovellus .

Niu-UQi-GT 2022 act 001

Sähköskootteri kaikille teille

Niu UQi GT on suunniteltu niin kaupunkikruisailuun kun kuoppaisille hiekkateille. UQi GT:n suuremman runkokoon ansiosta kaiken kokoiset kuljettajat löytävät mukavan ajoasennon, samalla se on kevyt, jonka ansiosta se on ketterä ja helposti hallittavissa kaikissa tilanteissa. UQi GT on oivallinen kulkupeli päivittäisiin ajoihin. Ajelet päivän ja jätät akun yöksi latautumaan – ja aamulla skootterisi on taas valmiina päivän menoihin. UQi GT:n Li-ion-akku on kevyt ja helposti siirrettävä. Sen voi ladata ulkona suoraan skootterista tai akun voi ottaa mukaan sisätiloihin ladattavaksi. Tämä on erinomainen ominaisuus etenkin kaupungissa, kun latausmahdollisuutta ei välttämättä ole pysäköintialueen läheisyydessä. UQi GT -mallissa on avaimeton käynnistys, jonka avulla voit avata skootterin lukituksen jopa 50 metrin päästä. Kun olet valmis lähtöön, painat vain avaimen Niu-logoa ja olet valmis suuntaamaan päivän seikkailuihisi. 

Niu U Pro -sahkoskootteri - terasrunko

Riisuttua muotoilua

Joskus pienillä yksityiskohdilla on suurin merkitys. UQi GT:n persoonallinen ulkonäkö on saatu aikaan luopumalla perinteisestä ajattelutavasta, jossa runko pitää piilottaa muovikatteiden alle. Teräsrunko saa rohkeasti näkyä ja se luo tälle "nakuskootterille" rouhean ilmeen. Skootterin älykäs mittaristo kertoo sinulle tärkeimmät tiedot yksinkertaisessa muodossa ja voit seurata siitä reaaliaikaisesti sähkömoposi vointia. Vakionopeudensäädin (Cruise control) on käytössäsi yhdellä napin painalluksella ja sinä voit keskittyä nauttimaan itse matkasta. Ajossa mukavuutta lisää myös jalkatapit kahdelle skootterin sivuilla. Skootterissa on myös koukku kassiasi varten. Parantaakseen turvallisuuttasi UQi GT:n pyöreä Halo-etuvalo antaa modernia ulkonäköä ja riittävästi valotehoa pimeäänkin vuodenaikaan. 

Niu U Pro -sahkoskootteri - paivaajovalot

Keskiössä turvallisuutesi 

Niu UQi GT:ssa on suuntavilkun palautusautomatiikka, joka kytkee vilkun pois päältä täyden käännöksen jälkeen. Näin et unohda koskaan vilkkua päälle, mikä parantaa turvallisuuttasi huomattavasti. Huonolla kelillä tai väliaikaisessa pysäköinnissä voit lisätä näkyvyyttäsi varoitusvaloilla. 

Niu U Pro -sahkoskootteri - liikeanturit

Varkailta suojattu

Niu UQi GT on hyvin suojattu varkauksien ja ilkivallan varalta. Sähköskootteri on varustettu 6-suuntaisilla liikeantureilla ja GPS-paikantimella, jotka tunnistavat luvattoman liikuttelun ja käynnistysyritykset. Tämä varkaudenestojärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi (Niu App) myös, jos skootterisi vaikka kaatuu. Voit myös aktivoida moottorin lukituksen, jos skootteriasi siirretään luvattomasti.  

Niu-UQi-GT 2022 act 004

Mukaan matkalle?

Niu UQi GT on kätevä, jos tarvitset ketterää kulkuvälinettä mukaasi matkalle. UQi GT kulkee siististi pakettiauton tai asuntoauton kyydissä ilman riskiä bensa- tai öljysotkuista ja akku on helppo ladata tavallisesta pistokkeesta. UQi GT painaa vain 75 kg ja on kevyt nostaa kyytiin. Täydellinen valinta siis vaikka liikkumavälineeksi leirintäalueelle. Toimintasäde riittää mukavasti päiväretkiin matkakohteesi ympäristössä. UQi GT on rekisteröity kahdelle.

Löydä lähin jälleenmyyjä

UQi GT (SR), mattamusta

Ajokorttiluokka
AM 120 (mopokortti)
Jatkuva teho
1 500 W
Vääntö
24 Nm
Huippunopeus
25/45 km/h (mode 1 / mode 2)
Toimintasäde
55-75 km
Akku
Li-ion-akku, 31 Ah / 48 V
Latausaika, 100%
7 h
Paino
75 kg
Pituus
1 910 mm
Istuinkorkeus
840 mm
Istuin
2-paikkainen
Eturengas
90/90-14
Takarengas
100/80-14
Jarrut
Levyjarrut edessä ja takana
Etuvalot
LED Halo
Takavalo
Unibody
Moottori
Niu
Sulje
Sulje