Victory voitti Tekniikan Maailman custom-vertailun

TM-logo4tähteä - png

Tekniikan Maailma -lehden testiryhmä valitsi Victory Cross Roads LE :n voittajaksi isojen custom-moottoripyörien perusteellisessa vertailussa (TM 10/13).

Testi suoritettiin vaihtelevissa sää- ja tieolosuhteissa Saksassa maaliskuussa niin moottoriteillä, mutkateillä kuin kaupungeissakin. Loppulausunnossaan testiryhmä kuvasi Victory Cross Roads LE :tä seuraavasti:

”Matka-ajoon Victory on loistava peli. Siinä on hyvä pleksi, joka ei aiheuta pyörteitä. Satulassa viihtyy pitkiäkin matkoja, eikä kyytiläinenkään heikennä millään lailla ajo-ominaisuuksia. Victory voittaa vertailun ehjällä kokonaisuudella. Siinä on kaikki kohdallaan.”

Lue koko Tekniikan Maailman testi lehden numerosta 10/13.


Victory Cross Roads LE on klassinen matkamoottoripyörä, josta kukin voi erinomaisten varustelumahdollisuuksien ansiosta räätälöidä täydellisesti omiin tarpeisiinsa sopivan. Suorituskyky ja ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja matkakumppanin matkustusmukavuus maksimoitu. Vakiona nahkaiset 66 litran sivulaukut. Klassinen maalaus, pinnavanteet, lokasuojien kromisuojat, custom-tikatut satula- ja sivulaukut huokuvat nostalgiaa menneiltä vuosikymmeniltä. Kun näihin yhdistetään vielä nykyaikaiset ABS-jarrut, vakionopeudensäädin ja erinomaisen suojan takaava tuulilasi, voi lopputuloksena olla ainoastaan testivoittaja.

Galleria


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje