Indian Scout valittiin Vuoden Moottoripyöräksi 2015

2015 - Indian Scout - Motorcycle fo the Year

Arvostettu kansainvälinen moottoripyöräjulkaisu motorcycle.com on jälleen valinnut vuoden parhaat moottoripyörät. Vaikka vuotta 2015 kuvattiinkin superpyörien vuodeksi, nappasi vuoden parhaan moottoripyörän palkinnon kuitenkin Indianin uutuus-cruiseri, Indian Scout .

Indian Scout erottui edukseen ennen kaikkea laadullaan, hinnallaan sekä uudella nestejäähdytteisellä moottorillaan. Valinnan tehneen raadin mukaan Indian Scout on hetkessä asettanut perinteisille cruisereille uudet laatustandardit. Indian Scout henkii korkeaa laatua koko olemuksellaan. Pyörän jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty ja Scoutin viimeistely kauttaaltaan parempaa kuin sen selvästi kalliimmissa kilpailijoissa.

Indian Scout on cruiseriksi erittäin moderni moottoripyörä. Sen omaperäinen muotoilu ei jätä ketään kylmäksi ja sen suorituskyky on hintaluokassaan käytännössä lyömätön. Indianin Emoyhtiö Polaris onkin tehnyt suuren satsauksen moottoripyöriinsä tuoden kahden vuoden aikana markkinoille peräti kaksi toisistaan poikkeavaa, kokonaan puhtaalta pöydältä suunniteltua moottoripyörä-moottoria. Motorcycle.com ennustaakin valoisaa tulevaisuutta sekä Indianille että Victorylle. Molemmat merkit ovat tulleet jäädäkseen ja vievät koko toimialaa eteenpäin Yhdysvalloissa.

Scout valittiin myös motorcycle.comin vuoden cruiseriksi. Lukijoiden omassa äänestyksissä vuoden cruiser –palkinto meni Indian Chiefille, joka valittiin vuoden cruiseriksi myös Cycle Worldin toimesta.   

Indian Chief vuoden 2015 cruiseri

Cycle World nimeää vuosittain kymmenen parasta moottoripyörää eri luokissa. Vuoden cruiseriksi valittiin tänä vuonna Indian Chief Classic . Valintaa ei tehty raadin mukaan pelkästään pyörän upean muotoilun vuoksi vaan voittoon vaikutti ratkaisevasti pyörän dynamiikka ja moderni tekniikka. Luja, alumiininen runko ja ilmajäähdytteinen, 111 kuutiotuumainen Thunder Stroke –moottori tarjoavat esimerkillisen rennon ja pyörän tyyliin täydellisesti sopivan ajokokemuksen. Cycle Worldin mukaan ei ole mikään ihme, että pyörä on saanut erittäin lämpimän vastaanoton markkinoilla.

Lue lisää:

http://www.motorcycle.com/features/2015-motorcycle-of-the-year.html

http://www.cycleworld.com/2015/07/29/best-cruiser-motorcycle-indian-chief-classic-cycle-world-ten-best-bikes-2015/

Videot


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje