Tutustu venemessujen uutuusmalleihin täältä!

Bike & Boat World löytyy Helsingin Venemessuilta jopa kolmelta eri osastolta, kahdesta eri messuhallista. Osastoillamme esillä mm. seuraavat premium-merkit: Nimbus, XO, Delta ja Nord Star. Tule tutustumaan kaikkien merkkien mallistoihin sekä erityisesti kuumiin uutuuksiin. Löydät meidät osastoilta XO (6g41), Nimbus ja Delta (7g39) sekä Nord Star (7g31).

Kun ostat messuaikana jonkun seuraavista uutuuksista, tarjoamme Alandian venevakuutuksen vuodeksi veloituksetta!

2015 - XO250

XO

XO 250 on suunniteltu asiakkaiden palautteen mukaisesti. Uusi vene tulee korvaamaan XO 240 Open -malliston. XO 250 -veneen suunnittelun pohjalla on ollut ajatus 2-4 henkilöstä viettämässä mukavaa ja aurinkoista päivää merellä. Veneen takapenkki on laajennettu isommaksi sohvaksi niin, että sen voi levittää kunnolliseksi alustaksi auringon ottamista varten. Veneen kuomu on piilotettavissa tämän sohvan alle. Uudessa mallissa on huomioitu mahdollisuus jääkaappiin, joka mahdollistaa pidemmät päiväretket merellä kylmän juoman kera. Ajokokemusta on parannettu kiinnittämällä huomiota kuskin ergonomiseen asentoon modernilla paneelilla, jossa on mukana taitettava piirturi. Lisäksi uudelleen muotoillut penkit tarjoavat pehmeän kyydin kovissakin olosuhteissa.

Hinta alkaen: XO 250 + Honda BF 200, 71 290 € + toimituskulut

2015 - Nord Star 30

Nord Star

Nord Star 30 ja 32 Patrol -uutuudet edustavat perinteikkään pohjanmaalaisen venetehtaan, Linex-Boat Oy:n, vahvaa ja tyylikästä venemallistoa. Nord Star 30 perustuu aiempaan 31-malliin rungoltaan ja päämitoiltaan, mutta täysin muuten vene on uusi. Mm. etuhytti, peräkansi, ikkunat, takasohva, uimataso, keittiö- ja kojelautamuotoilu ovat uutta. Nord Star 32 on täysin uusi malli tuoteperheessä. Malli esitellään Norjassa Oslon messuilla maaliskuussa. Tämä ylellinen ja asuttava ”walkaround” -malli takaa luokassaan ylivertaiset asumistilat.

Hinta alkaen: Nord Star 30 Patrol + Yanmar 8LV-370 Z, 194 200 € + toimituskulut

Hinta alkaen: Nord Star 32 Patrol + 2 X Yanmar 6BY3-260 Z, 309 000 € + toimituskulut

2015 - Delta 33 Open

Delta

Delta 33 Open on toinen avomalli Delta-mallistossa, jota kutsutaan ainutlaatuiseksi tribridiksi. Se on daycruserin, walkaroundin ja perheveneen yhdistelmä. Delta 33 on jatkumo ja kehitystyö Delta 26 Open -mallista. Molemmat mallit on suunnitellut Ted Mannerfelt. Sisarmallinsa ohella, Delta 33 Open omaa klassiset linjat sekä muodot. Keulahytistä löytyy runsaasti säilytystilaa. Edessä oikealla puolella sijaitsee erillisellä suihkulla varustettu kylpyhuone. Keskihytissä on tilaa 2 aikuiselle tai 2-4 lapselle. Seurustelutilat ulkona ovat avarat. Lisäksi kannelta löytyy hyvin suunniteltu keittokomero. Perään avautuu ruokasali jonne mahtuu jopa 10 ihmistä. Perän istuimet taittuvat helposti sun bed asentoon ja tarjoavat 6 m2 tilat.

Delta 33 Open on suunniteltu modernilla tyhjiötekniikalla ja pohjasta löytyy hiilikituvahvisteita. Ilma-voidellun rungon avulla malli tarjoaa markkinoiden pienikulutuksisinta menoa 30 solmun nopeudessa, n. 1,6 l per solmu.  Lisäksi Delta 33 Open on runsaasti varusteltu. Keulapotkuri, tiikkikansi, 12 tuuman karttaplotteri, lämmityslaite, Kate, 2 x akku ja paljon muuta.

Hinnat alkaen: Delta 33 Open + Volvo Penta D6-400, 303.400€ + toimituskulut

2015 - Nimbus 305 Coupe

Nimbus

Nimbus 305 Coupen peräkansi on samassa tasossa kuin uimataso ja hytti. 305 Coupe on tilava. Viihtyisä L-muotoinen sohva viidelle henkilölle taitettavilla istuimilla takaavat nautinnon. Ruokapöytä taittuu alas cocktail-pöydäksi, joka on varusteltu lasitelineillä ja rosterisilla käsikahvoilla. Erinomainen valinta mm.  rentouttavaan ajanvietteeseen tai sosiaalisiin hetkiin ystävien ja perheen kanssa. Veneen sisustus on parasta laatua ja ympäristönä nautinnollinen erityisesti tilan ja valon ansiosta. Veneeseen on integroitu ilmanvaihto ja siitä löytyy kaksi hyttiä. Kaiken kaikkiaan 305 Coupé on nykyaikainen ja supertoiminnallinen vene, jonka suunnittelussa on huomioitu ympäristön kuormitus. Kaikki veneet valmistetaan Ruotsissa.  

Hinnat alkaen: Nimbus 305 Coupé + VP D3-110hv shaft alk. 192.000€ + toimituskulut

2015 - Nimbus 21 Nova

Nimbus 21 Nova mallissa yhdistyvät helppo ylläpito, pelkistetty laatu ja walkaround-suunnittelu. Vene on laatutietoisille asiakkaille, jotka etsivät korkean tason toiminnallisuutta. Kaikki tarpeettomat huoltoa vaativat osat on poistettu. Uusi 21 Nova tarjoaa samat erinomaiset toiminnot ja käytettävyyden kuin kaikki muut Nova mallit, mutta siinä on yksi suuri ero. Se on varustettu ulkoperämoottorilla.

21 Nova perustuu samaan porrastettuun ilma-voideltu runkoon kuin 230 R, eli merellä toimiviin ratkaisuihin. Runko on tukeva, jäykkä ja hyvin rakennettu. Sen ansiosta koko vene tuntuu turvalliselta ja vankalta. Novassa on erittäin leveät sivukannet ja avoin tilaratkaisu. Siksi sitä on myös helppo lastata ja purkaa, sekä siinä on vaivaton kulkea. 21 Nova on täydellinen viikonloppu- tai lomavene sinulle ja perheellesi.

Hinnat alkaen: Nimbus 21 Nova + Honda BF 175 alk. 77.500€ + toimituskulut


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje