Lehdistötiedote

Arai-kypärien maahantuonti Bike World Oy:lle.

Alansa johtavan kypärämerkin Arain maahantuonti on 1.11.2017 siirtynyt Otto Brandt konsernin sisällä Oy Brandt Ab:ltä Bike World Oy:lle.


 
Vuonna 1937 Japanin markkinoille tuotantoon tullut Arai on nimetty yhtiön perustajan Hirotake Arain mukaan. Euroopassa Arain menestystarina alkoi vuonna 1981, ja Arai Helmet Europe perustettiin 27.2.1983. Arai Helmet Europe vie kypäriä yli 40 eri maahan. Arain tuotteiden laatu, turvallisuus ja muotoilu sanelevat markkinoiden uusimmat trendit moottoripyöräilyssä ja kilpa-autoilussa niin kisaolosuhteissa kuin arkikäytössäkin.
Arai kehittää-, testaa ja tutkii laatuaan päivittäin, pysyen alansa johtavana valmistajana sekä turvallisuuden edelläkävijänä kypärämarkkinoilla. Arai testaa kypäriään maailman kovimmissa olosuhteissa ja ylittää huomattavasti maailmanlaajuiset kypärien turvallisuuteen määritellyt testistandardit.
 
Bike World maahantuo ja jakelee Arai-kypäriä ja niiden varaosia valtakunnallisesti ja jälleenmyy niitä omissa toimipisteissään sekä verkkokaupassaan.
 
Julkaisuvapaa heti.
 
Lisätiedot:
Bike World toimitusjohtaja Erkan Fere 040 512 5 758 / erkan.fere@bikeworld.fi
Bike World tuotevastaava Jani Salminen 040 842 1 470 / jani.salminen@bikeworld.fi
Bike World sponsorointi ja markkinointi Terhi Forsell  040 574 1 574 / terhi@bikeworld.fi
 

http://www.arai.fi/

Liitetiedostot

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat


Kuvat


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje