Bike & Boat World tiedottaa

BBW-logo 1 1500px

Arvoisa asiakkaamme

Elämme hyvin erikoista ja poikkeuksellista aikaa, mutta on asioita, joista ei elämässä kannata tinkiä ja näihin kuuluvat läheisten ja ystävien parissa viihtyminen. Otamme Bike Worldissa virusepidemian hyvin vakavasti mutta koska nyt jos koskaan yhdessäolon ja tekemisen tarpeet lisääntyvät ja haluamme osaltamme varmistaa, että palvelussamme ei synny katkoksia.

Myymälämme Helsingissä, Vantaalla, Turussa sekä Tampereella ovat normaalisti auki ja pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Olemme paikalla normaalisti ja tavoitettavissa sekä puhelimitse että sähköpostitse. Voit halutessasi varata ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen myymälässämme, ota yhteyttä myymäläpälliköihin. 
Veneiden, moottoripyörien ja laitteiden esitellystä tai luovutuksista voidaan sopia joustavasti, myös normaalin liikeajan ulkopuolella.

Suomessa on hieno saaristo ja rannikko täynnä matkakohteita veneilijöille, niin merellä kuin järvillä. On todennäköistä, että tänä keväänä ja kesällä veneily kotimaassa lisääntyy huomattavasti. Uusiin retkikohteisiin kannattaa tutustua etukäteen ja samalla ja suunnitella reittejä tulevalle kaudelle. Venemyyntimme ammattilaiset antavat vinkkejä ja kertovat mielellään, minne keula kannattaa suunnata. Huoltopalvelumme toimii normaalisti, vaihtovenevarastomme laaja ja pyrimme tekemään vapaa-ajan vietosta vesillä mahdollisimman helppoa kaikille.

Samoin moottoripyörän selässä olet eristäytynyt ja samanaikaisesti suojautunut ympäristöltä. Ei kannata unohtaa sosiaalisia kontakteja ja ystäviä, joiden kanssa on mukava tehdä matkaa pyörän selässä. Kun tiet ovat sulat ja aurinko alkaa lämmittämään sekä mieltä että asfalttia, on aika ottaa moottoripyörä esiin ja lähteä liikenteeseen. Talvisäilössä olleet pyörät on huollettu ja valmiita liikenteeseen, joten kannattaa olla yhteydessä jälkimarkkinointiyksiköihimme ajoissa, kun haluat ottaa pyörän käyttöösi.Uusia koeajolaitteita on runsaasti esillä ja näiden testaamisesta voit sopia helposti myynnin kanssa. Uusia pyöriä löytyy niin Hondalta, Aprilialta, Indianilta kuin Moto-Guzzilta.  

Honda Smart on leasing-malli, on helppo tapa aloittaa uusi harrastus, mutta antaa myös taloudellisesti matalariskisen tavan vaihtaa uuteen pyörään.  Olemme rakentaneet leasing-mallin myös Zero sähkömoottoripyörille ensimmäistä kertaa.Perheen nuoremmille löytyy hyvä valikoima mopoja, sähköskoottereita, mönkijöitä sekä mopoautoja nopealla toimituksella. Kun moni tällä hetkellä viettää aikaa poikkeuksellisen paljon kesämökillä, myös generaattoreiden ja mönkijöiden hyötykäytön tarve lisääntyy. Tulemme toimittamaan tilauksia etäämmällekin toimipisteistämme, kysy toimituksista lähimmästä myymälästäsi. 
Kiinnitämme huomiota myymälöiden puhtauteen ja vaikka vältämme kättelyä tällä hetkellä, toivotamme kaikki tervetulleiksi. Toivomme että koeajoon varautuessasi otat omat ajovarusteet mukaan, jolloin minimoimme mahdollista tartuntariskiä edelleen. Huoli on yhteinen, mutta tie avoin ja aallot kutsuvat liikkumaan.
Jos on jotakin mitä voimme tehdä parantaaksemme palveluamme, ole ystävällinen ja laita viesti osoitteeseen  info@bikeworld.fi

Bike & Boat World, Erkan Fere, toimitusjohtaja


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje